Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ecce homo!*

Τώρα μάλιστα ...
ΠΑΣΟΚ -ΝΔ και καθεστωτικά ΜΜΕ  βγάλαν  στο μεϊντάνι την ελίτ της προπαγάνδας τους.
Ό,τι πιο... "πολιτισμένο" έχει να παρουσιάσει το κομματικό στερέωμα .
Ακραιφνές δείγμα της ποιότητας του δικομματισμού που ταλαιπώρησε για δεκαετίες τον τόπο και μπροστά στα μάτια της Ελληνικής και παγκόσμιας κοινης γνώμης  καταρρέει με πάταγο  βυθιζόμενος στη λάσπη του.


Θ. Πάγκαλος: Αργόμισθοι και φοροφυγάδες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
«Αυτοί όταν φθάσουν το 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις»

Σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφέροντας ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, ότι οι θέσεις του είναι ασυνάρτητες και αυθαίρετες και οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος είπε επίσης ότι το εκλογικό αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και προτιμούν να συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι και ότι αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η κάλπη και όχι η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων. Αναφέρθηκε δε σε «διορισμένους με κομματική εύνοια» και όσους «θέλουν να μείνουν στο απυρόβλητο»

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος άσκησε κριτική προς τον κ. Φ. Κουβέλη, λέγοντας ότι δεν είναι λογικό «να κάνει ό,τι του λέει ο Τσίπρας», διότι αν αυτό ήθελαν οι ψηφοφόροι του «θα ψήφιζαν κατ' ευθείαν ΣΥΡΙΖΑ»




Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ . ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψηφίσω..

Αλλά αυτοί έχουν βαλθεί να  βγάλουν  το ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο πρώτο  κόμμα   αλλά  και την Αριστερά συνολικά αυτοδύναμη... 

Και μετά κάποιοι φίλοι κάθονται και αναλώνονται σε βαθυστόχαστες μελέτες για τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου.

Νομίζω ότι ο τελευταίος  θα έχει σκάσει τούτη την ώρα  από ...τη ζήλια του

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκονται σε πανικό.