Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η μαϊμού της τρόικας.


Την πεποίθηση ότι η σεξουαλική πράξη με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη πρέπει να ποινικοποιηθεί, εξέφρασε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος

Με αφορμή τα κρούσματα μετάδοσης του ιού του AIDS από εκδιδόμενες οροθετικές γυναίκες (φορείς του ιού HIV), ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι η ευθύνη μοιράζεται.

Ο υπουργός Υγείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δεν έχουν καμία ευθύνη  για την  ανικανότητά τους μέχρι τώρα να ελέγξουν τις εκδιδόμενες γυναίκες για πιστοποιητικά υγείας; 

Ανακάλυψε έκπληκτος ότι δύο στις τρείς δεν έχουν τέτοια πιστοποιητικά και υπάρχουν εκατοντάδες παράνομοι οίκοι ανοχής στην Αθήνα, αλλά δεν μας λέει ποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν υπηρεσίες  για τους ελέγχους αυτούς με πολιτικό προϊστάμενο τον ίδιο.

 Δεν προλαβαίνει φαίνεται  γιατί όλη η πολιτική του στα θέματα Υγείας εξαντλείται στη διάλυση του ΕΣΥ και των ταμείων, καμαρώνοντας μάλιστα στις οθόνες χορεύοντας  σαν μαϊμού όπως του σφυρίζουν τα αφεντικά του της τρόικας.

Αντί για όλα αυτά πήρε τη μεγάλη πολιτική απόφαση που θα μείνει στην ιστορία. Θα βάλει κάμερες στους οίκους ανοχής σε online σύνδεση με το γραφείο του. 

Μπράβο μεγάλε.

Λαμπρινή Σούρδη
Ιατρός  ΕΣΥ