Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πρέβεζας :Καμιά αναμονή! Ή θα απελευθερωθούμε από Χρέος -ΕΕ-Ευρώ-ΔΝΤ ή οδηγούμαστε σε εξαθλίωση και ταπείνωση


ΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Στις εκλογές της 6ης Μάη καταδικάστηκε το μαύρο μέτωπο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ που μας βούλιαξε στη φτώχεια.

Όλο αυτό το πολιτικό προσωπικό των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, με τη βοήθεια των κυρίαρχων Μέσων Μαζικής «Ενημέρωσης» συνεχίζει τους εκβιασμούς περί ανεξέλεγκτης καταστροφής όταν η πολιτική που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση του λαού. 

Έχουν εξαπολύσει μια λυσσαλέα βρώμικη προπαγάνδα σε βάρος του εργατικού-λαϊκού κινήματος (στο όνομα της αποπληρωμής του «χρέους», της διάσωσης των τραπεζών , του ευρώ και της Ε.Ε.),  για να καταφέρουν να ανανεώσουν την δυνατότητά τους να έχουν κέρδη και υπερκέρδη από την εκμετάλλευση των εργαζομένων και για να ξεπεράσουν την κρίση τους σε βάρος των δυνάμεων της  εργασίας.
Φοβούνται το εργατικό και λαϊκό κίνημα που επί δύο χρόνια τους είχε στριμώξει και γι αυτό θέλουν να τελειώνουν μαζί του. Θέλουν να το οδηγήσουν στην ήττα και να το ενσωματώσουν, για να μην το έχουν απέναντι τους ειδικά μπροστά στην εφαρμογή της πολιτικής που έχουν αποφασίσει.

Στις 17 Ιούνη, όλος αυτός ο συρφετός πρέπει να καταψηφιστεί και πάλι, για να μην ξανασηκώσει κεφάλι.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!…………..ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙ; 

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ-Ε.Ε-ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο της αντικαπιταλιστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με κριτήριο τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες με:
   

 
  • Ακύρωση όλων των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων (μετενέργεια, κατάργηση συμβάσεων κτλ).  
  • Στάση πληρωμών-διαγραφή του χρέους.
  •  Εθνικοποίηση-κρατικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας με εργατικό-κοινωνικό έλεγχο και με  δημόσια ιδιοκτησία των στρατηγικών κλάδων της οικονομίας, ειδικότερα εκείνων που καλύπτουν βασικές βιοτικές ανάγκες.
  •  Έλεγχο εισαγωγών-εξαγωγών κεφαλαίου - εθνικό έλεγχο του νομίσματος σε συνδυασμό με ένα σύστημα ελέγχου των τιμών.
  • Ριζική αναδιανομή του πλούτου με τη δραστική φορολόγηση του κεφαλαίου και των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. 
  •   Έξοδος από την ευρωζώνη, ρήξη και έξοδο από την Ε.Ε είναι η μόνη ρεαλιστική γραμμή που μπορεί να φέρει τροποποιήσεις και άμεσες κατακτήσεις για το λαό.

Το μεταβατικό αυτό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα που προτείνουμε μπορεί να επιβληθεί μόνο από τον οργανωμένο λαό, με την κοινή ανατρεπτική (όχι διαχειριστική) δράση όλης της αριστεράς, με παλλαϊκό-πανεργατικό ξεσηκωμό, για την δημοκρατία και την εξουσία της εργαζόμενης πλειοψηφίας που παράγει το πλούτο, για μια σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική.

Στις 6 Μάη αποφασίσαμε ότι πρέπει  να μπει φρένο στη πολιτική των μνημονίων.
 Για τις 17 Ιούνη σας λέμε ότι για να μπει φρένο στα μνημόνια, πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε το «χρέος», να διώξουμε τους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ, να φύγουμε από το ευρώ και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, με αγώνα και σύγκρουση με την Ε.Ε. 
 Δεν τάζουμε καμιά παραδεισένια κατάσταση, αλλά αυτό που προτείνουμε να κάνουμε, πιστεύουμε πως πρέπει να γίνει άμεσα, μέσα από πρωτόγνωρους δρόμους ελευθερίας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, δημιουργίας και συγκρούσεων, πριν μας οδηγήσουν στην πτώχευση με τους δικούς τους όρους.

 Η παραμονή στην Ε.Ε και το ευρώ οδηγεί το λαό στην καταστροφή!
Γι αυτό ακριβώς το λόγο:
Δεν χρειαζόμαστε μια αριστερά που αφοπλίζει το λαϊκό κίνημα, βάζοντας ως στόχο τη διάσωση του ευρώ που αποτελεί κομμάτι της μηχανής που καταστρέφει τις ζωές μας.
Δεν χρειαζόμαστε μια αριστερά που  αναζητά μέσω μιας «αριστερής» κυβέρνησης (με υπουργούς των κυβερνήσεων Τζαννετάκη-Ζολώτα που συμφώνησαν στην νομισματική ένωση της Ε.Ε)  λύσεις για το «χρέος» σε συμφωνία (ή αλλιώς επαναδιαπραγμάτευση) με τους δανειστές που μας πίνουν το αίμα.
Δεν χρειαζόμαστε μια αριστερά που δεν χαίρεται όταν ο λαός εγκαταλείπει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ επειδή δεν ενισχύθηκε η ίδια, που παραπέμπει τα πάντα στο αβέβαιο μέλλον μιας «λαϊκής εξουσίας» (με συγκεκριμένο παρελθόν), που αποφεύγει ότι δεν ελέγχει και το βασικότερο, αρνείται να συμβάλλει σε ένα ενωτικό κοινωνικό-πολιτικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής της επίθεσης.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.
Ή ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΕΟΣ-Ε.Ε-ΕΥΡΩ-ΔΝΤ 
Ή ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σας καλεί να μην υποχωρήσετε μπροστά στα ψεύτικα διλλήματα και τους εκβιασμούς της τρόικα, του κεφαλαίου και των κομμάτων τους.  
Να μην υποκύψετε  στις φασιστικές απειλές, την κρατική καταστολή και την παρακρατική βία.  
Να μην παραπλανηθείτε από την πατριδοκαπηλία διαφόρων, που δήθεν διαφωνούν με τα μνημόνια, αλλά δεν ενοχλούν την εξουσία που κερδίζει από αυτά.
Η ψήφος στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. είναι ψήφος ενάντια στη συναίνεση και την υποταγή, κόντρα στις αστικές κοινοβουλευτικές αυταπάτες που θέλουν να δημιουργήσουν στις εκατοντάδες χιλιάδες που αντιστάθηκαν την τελευταία διετία στην πολιτική των μνημονίων.
Παλλαϊκός- πανεργατικός ξεσηκωμός στους δρόμους, στις γειτονιές, στους τόπους δουλειάς. 

Να κάνουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για ν’ αποκτήσουν οι εργαζόμενοι, οι πραγματικοί  παραγωγοί του πλούτου, τον πρώτο λόγο.

Ψηφίζουμε – στηρίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Υποψήφιοι στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας
ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ,                φιλόλογος- συνταξιούχος
ΝΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ               Γεωπόνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ            Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΤΖΙΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                Γεωπόνος, Ιδιωτική Υπάλληλος