Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης – Τελείωσαν τα υλικά


Τέλος στα προγραμματισμένα χειρουργεία, έβαλε το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω έλλειψης υλικών, σε μία προσπάθεια να σωθούν ανθρώπινες ψυχές, από τα έκτακτα περιστατικά.

Η κατάσταση είναι δραματική πλέον και ακούγοντας τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Ραπτόπουλο να μιλάει στον Δημήτρη Κολιο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μάξιμουμ 93,6 F.M» σοκαριστήκαμε.

«Έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ χρειαζόμαστε τα 20πλάσια χρήματα για να λειτουργήσουμε. Μόνο για πετρέλαιο χρειαζόμαστε 600 χιλιάδες ευρώ το μήνα», θα πει αγανακτισμένος ο κ.Ραπτόπουλος.

«Υλικά δεν υπάρχουν, οι εταιρείες δεν δίνουν με πίστωση και όσα φάρμακα ή υλικά είναι αποθηκευμένα θα χρησιμοποιηθούν για έκτακτα περιστατικά, για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι» θα συμπληρώσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

«Σήμερα παραδίνομαι, σηκώνω ψηλά τα χέρια, δεν μπορώ να κάνω άλλα ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη…».

Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία αναβάλλονται και η προσπάθεια γίνεται μήπως και εξασφαλισθούν χρήματα και υλικά ,για να συνεχίσει την λειτουργία του απρόσκοπτα το Νοσοκομείο.