Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς να υποδεχτώ με φιέστες τον υπουργό που κλείνει νοσοκομεία και κόβει φάρμακα;Κι όμως αυτή την φράση την είπε δήμαρχος!

(...) "Σαφώς και δεν μπορώ να υποδεχτώ με φιέστες όργανα και τραπέζια τον υπουργό που εχει βγάλει σε διαθεσιμότητα 1350 εργαζόμενους, έχει κλείσει την Πολυκλινική και το Νοσοκομείο Πατησίων και ετοιμάζεται να κλείσει άλλα 11 νοσοκομεία, εχει κόψει τα φάρμακα και τα υλικά από τα νοσοκομεία, βάζει εισιτήριο 25 ευρώ για εισαγωγή στο Νοσοκομείο και τολμάει να πει σε εργαζόμενους που κινητοποιούνται ότι έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι θα πει βερίκοκο .
Οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ως θεσμικά όφειλαν από την στιγμή που ως υπουργός επισκέφθηκε το δημαρχείο τον υποδέχτηκαν και του εξήγησαν τι και πως έχουμε καταφέρει στο θέμα της υγείας στη περιοχή μας και τι ζητάμε.
Ο Δήμος Σφακίων δεν πρόκειται να γίνει επικοινωνιακό πλυντήριο κάποιων που τη μια μέρα βάζουν εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία και την άλλη τάζουν ότι θα φέρουν γιατρό σε είκοσι μέρες στα Σφακιά που αν δεν είχαμε φέρει τη δημοτική γιατρό θα ήμασταν χωρίς γιατρό τρεις μήνες τώρα." (...).

Όπως καταλάβατε πρόκειται για το Δήμαρχο Σφακίων  στην Κρήτη, τον   Παύλο Πολάκη.

Απάντηση καθαρή αλλά και όμορφη  σαν κρύσταλλο.