Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

"Κοινωνική πολιτική" ( ή και προεκλογική;) με το δουλεμπόριο της «κοινωφελούς εργασίας» των 5 μηνών και 400 ευρώ.Διαβάζουμε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ

«Πρόσκληση προς Υπουργεία και φορείς του Δημοσίου για την υποβολή προτάσεων σχετικά με τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, τα οποία αφορούν στην χρηματοδότηση πεντάμηνης απασχόλησης για 30.000 ανέργους σε δήμους, περιφέρειες και δημόσιες υπηρεσίες, υπέγραψε η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εύη Χριστοφιλοπούλου. Παράλληλα, με την απασχόληση των ανέργων, ενισχύονται σημαντικά υπηρεσίες του δημοσίου, προκειμένου να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Προτεραιότητα θα δοθεί στην υποστήριξη λειτουργίας των ΚΕΠ, στην βελτίωση του χρόνου απονομής δικαιοσύνης και στην ενίσχυση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, με στόχο την επίσπευση των χρόνων απονομής συντάξεων και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων».

Σκέφτομαι:
Μέχρι να γίνουν οι προτάσεις από τα Υπουργεία και φορείς του Δημοσίου και..
μέχρι να βγει η κατανομή κατά υπουργείο και φορέα και ..
μέχρι να βγει η προκήρυξη  και..
μέχρι  να γίνουν οι αιτήσεις και..
μέχρι να περάσουν οι υποψήφιοι από τον «πάγκο»  των κυβερνητικών–βουλευτικών γραφείων  φιλώντας κατουρημένες ποδιές για 400 ευρώ και για  5μήνες..

ήλθε και η προεκλογική περίοδος!