Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Και επισήμως αναγγέλλεται δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας υγειονομικών μέχρι τέλους του χρόνου (αυτή την φορά από νοσοκομεία της περιφέρειας).
Πριν το τέλος τους έτους έρχεται το νέο κύμα καταργήσεων νοσοκομείων της περιφέρειας ( τα περισσότερα  είναι σήμερα συγχωνευμένα ή διασυνδεόμενα) και βεβαίως αναγγέλλεται η πληροφορία που είχαμε μεταφέρει (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για 1000-1500 τουλάχιστον διαθεσιμότητες υγειονομικών από τα νοσοκομεία της περιφέρειας.

Διαβάστε το παρακάτω τμήμα του διαλόγου από σημερινή  συνέντευξη του Α. Γεωργιάδη στο «Βήμα» ΚΛΙΚ ΕΔΩ ( από την ιστοσελίδα ygeianet)


-Και ασφαλώς σας απασχολεί και η συμμετοχή του υπουργείου Υγείας στο δεύτερο κύμα κινητικότητας πού προετοιμάζει η κυβέρνηση...
-«Ασφαλώς. Η συμμετοχή του υπουργείου Υγείας στους πρώτους 12.500 υπαλλήλους της κινητικότητας ήταν "σημαντική. Και σημαντική θα πρέπει να είναι και στο δεύτερο κύμα που θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου».

Η καθολική συμμετοχή των υγειονομικών στις επερχόμενες κινητοποιήσεις και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων,ο συντονισμός των σωματείων και ομοσπονδιών, μέχρι να πάρουν πόδι από τη χώρα η συγκυβέρνηση και οι πολιτικές που εφαρμόζει, είναι ο μόνος δρόμος αν θέλουμε ένα αποφύγουμε ένα ολοκαύτωμα.