Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ακόμα ένας προεκλογικός μποναμάς από το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τον επόμενο χειμώνα



Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με το 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τις σημερινές τιμές του πετρελαίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο, από 1,046 ευρώ που είναι σήμερα η μέση τιμή του πανελλαδικά.

Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ


Τι ακριβώς  θα έχουμε από τον ερχόμενο Οκτώβρη;

Πρακτικά θα έχουμε πανελλαδικό  γενικό «μπλακ αουτ»  θέρμανσης στις πολυκατοικίες και στα  αυτόνομα διαμερίσματα και μονοκατοικίες.
Ποιος θα ανοίξει καλοριφέρ με τέτοιες τιμές και σε τέτοια κατάσταση ευρισκόμενα τα νοικοκυριά ;

Η ΔΕΗ αύξησε και αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο φέτος  την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και μαζί και τα χαράτσια που θα συμβαδίζουν με τη κατανάλωση .
Άρα τέλος και από τη λειτουργία κλιματιστικών και άλλων θερμαντικών πηγών με βάση την ηλεκτρική ενέργεια.

Οι πολίτες λόγω αυτής της κατάστασης θα στραφούν στις ξυλόσομπες  (όπου βέβαια είναι δυνατόν να εγκατασταθούν τέτοιες) , η ζήτηση για καυσόξυλα θα αυξηθεί κατακόρυφα, αλλά κατακόρυφα λόγω της ζήτησης θα αυξηθεί και η τιμή τους (είδατε τι κάνει η περίφημη «ελεύθερη καπιταλιστική αγορά»;)

Οπότε κάποιοι (στην επαρχία) θα στραφούν στην παράνομη υλοτόμηση (που και τώρα βέβαια ανθεί με κυβερνητικές ευλογίες), τα δάση θα αποψιλωθούν κατά το παράδειγμα της γείτονος Αλβανίας..

και όσοι δεν πεθάνουν από την πείνα , θα πεθάνουν από το κρύο!

Γι αυτό πριν μας... ψοφήσουν, να τους ψοφήσουμε εμείς  με τους αγώνες μας και τη ψήφο μας.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ ΤΟΥΣ