Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σας ληστεύουν; Μην το λέτε!



Από την εφημερίδα "Πριν"

Απεγνωσμένη, αλλά και άπελπις είναι η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να αλλάξουν την κατεύθυνση της συζήτησης γύρω από το περιεχόμενο των εκλογών.
Λεηλατούν τα εισοδήματα των εργαζομένων. 
Ρίχνουν εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια και στην ανεργία. 
Καταλύουν τις εργασιακές κατακτήσεις ενός αιώνα. 
Θέλουν όμως να μη συζητάμε για τη ληστεία που διαπράττουν σε βάρος όλου του λαού μας, αλλά οτιδήποτε άλλο. Το μέσα ή έξω από το ευρώ, τη διαφθορά στο ΙΚΑ Καλλιθέας, τους τυφλούς - μαϊμούδες της Ζακύνθου.

Όλα αυτά όμως απέτυχαν παταγωδώς. Έτσι πιάσαμε το γνωστό τροπάριο. 
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους λαθρομετανάστες. 
Ο Χρυσοχοΐδης το παίζει σερίφης. 
Ο Σαμαράς θέλει να ...«ανακαταλάβει τις πόλεις μας»! 
Οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ληστεύουν 10 εκατομμύρια Έλληνες, αλλά μας υπόσχονται ότι θα πιάσουν πέντε πεινασμένα αλλοδαπά κλεφτρόνια, δέκα μαύρους νταβατζήδες και είκοσι γεωργιανούς δολοφόνους με καλάσνικοφ!

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ιούνιος του 2009. 
Ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής -τρεις μήνες πριν τις εκλογές, υπενθυμίζουμε- εξαγγέλλει ...επιχειρήσεις - σκούπα κατά των λαθρομεταναστών! Δύο μέρες αργότερα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στέλνει στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη λίστα με ...70 στρατόπεδα που μπορούν να διαμορφωθούν σε χώρους «υποδοχής μεταναστών»! 

Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;

Εμείς πάντως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μετά από αυτό το «μεγαλοφυές» σχέδιο, ο Καραμανλής έχασε τις εκλογές με 11 μονάδες διαφορά! 

Τρελαινόμαστε για επαναλήψεις!