Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας.


Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Πρέβεζας χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΑΣ για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και για μια βιώσιμη λύση στη λειτουργία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών με κριτήριο τις ανάγκες των παραγωγών και της κοινωνίας.

Η 24ωρη αυτή απεργία πρέπει να αποτελέσει την αρχή ενός αγώνα για την ίδια την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας στην Ένωση αλλά και όλων των εργαζομένων της πόλης. Η απλήρωτη εργασία, η καταστρατήγηση των συμβάσεων εργασίας και οι απολύσεις έχουν γίνει νόμος. Ειδικά μετά την ψήφιση  του μνημόνιου2 οι εργοδότες έχουν ξεσαλώσει.

Να μην τους αφήσουμε να μας διαλύσουν τις ζωές. Με παρατεταμένο πανεργατικό παλλαϊκό ξεσηκωμό μπορούμε να τους ανατρέψουμε και με κριτήριο την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Παράγουμε τον πλούτο και μας ανήκει.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στην Ένωση να συνεχίσουν ενωμένοι και να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και τη τρομοκρατία. Καλούμε όλα τα σωματεία της πόλης να σταθούν αλληλέγγυα και να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου κέντρου αγώνα των εργαζομένων της πόλης ενάντια στη πολιτική της συγκυβέρνησης της τρόικας και της εργοδοσίας.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ-ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΑΙ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων Πρέβεζας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα