Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κατέστρεψαν προεκλογικό υλικό στην Πρέβεζα.


Δελτίο τύπου-καταγγελία της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας
20 Απρίλη 2012

Η προεκλογική εκστρατεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς: Την Πέμπτη 19/4 το απόγευμα αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου κλιμάκιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α περιόδευσε σε Παπαδάτες-Νικολίτσι-Τύρια. 
Το πρόγραμμα περιοδειών συνεχίστηκε το Σαββάτο 21/4 στη Φιλιπιάδα και το Ριζοβούνι. Τ
Την Κυριακή σε Κανάλι-Μύτικα-Μιχαλίτσι-Σαμψούντα-Σινώπη.

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καταγγέλλει την καταστροφή προπαγανδιστικού της υλικού (πανό-ταμπλό) σε Πρέβεζα, Λούρο και Καναλάκι . Στο Λούρο η καταστροφή πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη ρίψη προεκλογικού υλικού από μέλη της νεοναζιστικής-χουντικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». 

Το πανό έγραφε «ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΔΕ ΖΕΙΣ. ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΑΙ». 
Έγραφε, δηλαδή με πολύ λίγα λόγια μια πολύ μεγάλη αλήθεια που απ’ ότι φαίνεται δεν ενοχλεί μόνο τα επίσημα μεγάλα κόμματα εξουσίας.           
Κράτος και παρακρατικοί φασιστικοί μηχανισμοί πάνε χέρι-χέρι.
Ο δεσμός αυτός γίνεται  πιο έντονος όταν είναι να λειτουργήσει σε βάρος του εργατικού-λαϊκού κινήματος και τις νέες εξεγερσιακές τάσεις που αναπτύσσονται κόντρα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που δεν ξεχωρίζει φυλή, χρώμα και εθνότητα.
Η φωνή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα φτάσει παντού. 
Είτε το θέλουν είτε όχι  οι ανεπίσημοι αλλά και οι επίσημοι κρατικοί μηχανισμοί που μας κόβουν από την διακομματική επιτροπή του υπουργείου εσωτερικών. Είτε το θέλουν είτε όχι οι μηχανισμοί-μαϊμού των γκάλοπ που αποκρύπτουν ουσιαστικά την κάθοδο μας στις εκλογές.
Το γραφείο τύπου   
antarsya-preveza.blogspot.com