Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εκβιασμοί χωρίς σύνορα…


 ΟΡΓΙΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ....

Ότι με οποιοδήποτε μέσο , εκβιασμό, απάτη, τρομοκρατία, νοθεία , ψευτιά  θα προσπαθούσαν να υφαρπάσουν  εκλογικά την έγκριση και τη συγκατάθεση του Ελληνικού λαού στην ίδια την σφαγή του το ξέραμε , το προβλέπαμε και το είχαμε γράψει κατ' επανάληψη σε αυτό εδώ το ιστολόγιο.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα εξαπτέρυγα τους συν ΔΝΤ και ΕΕ και  καθεστωτικά ΜΜΕ δίνουν ρεσιτάλ αυτήν την περίοδο..



Όλα αυτά τα συμπύκνωσε σε μια συνέντευξη  ο Α. Λοβέρδος.
  • Απειλές για κλείσιμο  του 20%  των νοσοκομείων!!!
  • Τη μη πληρωμή των προμηθευτών την παραπέμπει στην  ασυνέπεια…  της τρόικα (!!!) ,που «δεν μας έδωσε χρήματα» , όταν βέβαια όλοι  ξέρουμε ότι σχεδόν όλο το πακέτο των δανείων πάει για αποπληρωμή των προηγούμενων τοκογλυφικών δανείων.
  • Ασκεί τρομοκρατία, χρησιμοποιώντας την «απειλή» : αν δεν μας ψηφίσετε , η τρόικα δεν θα δώσει  μετεκλογικά τα λεφτά και η χώρα  δεν θα μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της στους πολίτες της, προμηθευτές του δημοσίου, συντάξεις, μισθούς
 ΟΛΗ Η  ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Λοβέρδο να σας κάνω 2 ερωτήσεις παρακαλώ, πείτε μου αν δεν πάνε όλα καλά πόσα νοσοκομεία θα κλείσουν το 2013 πάω στην αρχή της συζήτησης και θέλω αριθμό μην ξεφύγετε.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ : Όχι, δεν θα ξεφύγω, η χώρα έχει 82 νοσοκομεία, μέσα σε αυτά αν υπολογίσουμε τα συνδιοικούμενα πάμε στα 132. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να μην περιορίσει τα νοσοκομεία για το 20%.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή το 2013 φοβάστε ότι θα κλείσει το 20%. 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ : Φοβάμαι ότι αν δεν πάρουμε από τώρα τα μέτρα, όχι τα μέτρα τα περιοριστικά, τα αναπτυξιακά μέτρα που θα δώσουν λεφτά στους κλάδους Υγείας των ασφαλιστικών Ταμείων δηλαδή στον ΕΟΠΥΥ, που δεν θα έχει να πληρώσει τα νοσοκομεία, τα νοσοκομεία θα πηγαίνουν στο υπουργείο Οικονομικών να ζητάνε λεφτά τα οποία δεν θα έχει να δανειστεί και άρα θα μείνει στον αέρα. Άρα, και επειδή με ρωτάτε σε αυτό και εγώ το έχω βασανίσει πολύ μέσα μου πριν το πω και το έχω σκεφτεί πάρα πολλές μέρες από τότε που το έμαθα και ήρθε νομίζω η ώρα να το πω είναι η πρώτη μου συνέντευξη που κάνω σε προεκλογική περίοδο. Όταν 31 Μαρτίου έλεγε το μνημόνιο το δεύτερο πρόγραμμα ότι πρέπει να πληρώσουμε τους προμηθευτές του δημοσίου και τις καθυστερήσεις ΦΠΑ, αυτό έβγαινε ένα ποσόν 7 - 7,5 δισ., που θα πήγαινε στους ανθρώπους έτσι; Άρα, στην αγορά. Λεφτά που εδικαιούντο οι προμηθευτές του δημοσίου πάσης μορφής και όσοι είχαν πληρώσει ΦΠΑ και δεν το είχαν πάρει πίσω. Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε ως δημόσιο τους προμηθευτές μας εμείς για τα νοσοκομεία άλλα Υπουργεία για άλλα, και δεν πήραμε τα λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν τα πήραμε;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όχι δεν τα πήραμε, ένας όρος του δεύτερου προγράμματος του δεύτερου μνημονίου όπως λέγεται, δεν εκπληρώθηκε όχι με ευθύνη της Ελλάδας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό πρώτη φορά το μαθαίνουμε εμείς.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Με ευθύνη των Ευρωπαίων και όταν ρώτησα τον υπουργό Οικονομικών, γιατί δεν τα πήραμε τα χρήματα είπε ότι μας είπαν ότι θα τα πάρετε μετά τις εκλογές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρωτοφανές.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αυτό σημαίνει, αυτό πρέπει να το δεις από 2 σκοπιές πρέπει να το δεις και να θυμώσεις και να πεις εγώ το πέρασα αυτό το στάδιο, ότι πρέπει να πληρώσω ό, τι έχω υποσχεθεί έχω πει παντού σε όσους ήταν έτοιμοι να μου κάνουν εμπάργκο έλεγα 31 Μαρτίου, τώρα τους λέω δεν ήρθαν τα λεφτά. Θα έρθουν μετά τις εκλογές και θα έρθουν μετά τις εκλογές με το σκεπτικό, ότι η χώρα θα μπορεί να πληρώνει τις ταμειακές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της στους πολίτες της, προμηθευτές του δημοσίου, συντάξεις, μισθούς εάν δεν καθαρίζει μόνη της τα λεφτά της. Για να καθαρίσει τα λεφτά της μόνη της και να προσθέσει σε αυτά το προϊόν του δεύτερου προγράμματος, πρέπει να επιβεβαιώσει μετά τις εκλογές ότι θα το τηρήσει.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με ένα ναι, ή με ένα όχι
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Να αναζητήσετε σε αυτούς που σας λένε ότι θα κάνουμε μετά τις εκλογές ανατροπή των συμφωνηθέντων να τους ρωτήσετε με όρους συγκεκριμένους το που θα τα βρουν τα λεφτά για την ανατροπή αυτή. Αν σας το πουν, εντάξει. Αν δεν σας το πουν, όμως, τότε είναι καθαρό ψέμα ό, τι άλλο λένε και καθαρή αλήθεια από την πλευρά μας αυτό που λέμε, ότι η Ελλάδα δεν έχει τα περιθώρια που λένε οι δημαγωγοί.

Από τα Highlights της συνέντευξης
  • Ήρθα από την Δανία προχθές που σε μια περιοχή που είχε πέντε νοσοκομεία, δέχθηκαν 1 εκατ. κάτοικοι να κλείσουν τα τέσσερα και να μείνει ένα να τους εξυπηρετεί όλους. Και αυτό το ένα έχει 7% κέρδος. Δημόσιο νοσοκομείο εννοώ. Αλλά εκεί ο ασθενής δεν θέλει να πηγαίνει στο νοσοκομείο.
  • Στην Δανία για να πάρεις φάρμακο πρέπει να βάλεις μέσον. Δεν δίνουνε φάρμακο.
  • Εδώ πέρα συνταγογραφούμε 5 εκατ. συνταγές τον μήνα. Γιατί όλοι μας έχουμε ένα γεμάτο ντουλάπι στο σπίτι μας με φάρμακα. Και δεν τα χρησιμοποιούμε και τα έχουμε πάρει με συνταγή γιατρού, αλλά χρειαστήκαμε ένα χάπι από τα δώδεκα που μας έδωσε. Ή δύο. (κάτι είναι μπερδεμένο στο μυαλό του Λοβέρδου εδώ καθώς φαίνεται να ταυτίζει τις συνταγές με... την ποσότητα χαπιών σε κάθε συσκευασία. Αλλά αυτό είναι άλλης ειδικότητας  πεδίο…)  
  • Εγώ μπήκα στην πολιτική για να προσφέρω όχι για να πάρω από την πολιτική.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ;

ΕΠΕΙΔΗ  ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ   ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ .

CRYSTAL CLEAR ... 

ΘΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ... ΑΝΤΑΡΣΙΑ !