Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες.


 ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οδεύουν σε  μεγάλη ήττα!

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται μέχρι στιγμής  στο φώς -και μέσα από τα ελεγχόμενα δικά τους ΜΜΕ- είναι ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την αίσθηση ότι από το βράδυ της 6ης Μαΐου αλλάζει δραματικά η σύνθεση της νέας Βουλής.

Επιβεβαιώνονται οι τεράστιες διαρροές πρώην ψηφοφόρων  τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, που φαίνεται ότι τους έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη, προς τα κόμματα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ) , στη ΔΗΜ.ΑΡ  και το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.
Ένα ποσοστό επίσης και από τους δυο χώρους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)  και από το ΛΑ.Ο.Σ. κατευθύνεται στην… νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.
Στα επιτελεία των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ  έχει σημάνει… GAME OVER, με αποτέλεσμα να τους έχει πιάσει πανικός.
Ο πανικός τους αποτυπώνεται και σε πρωτοσέλιδα  εφημερίδων που πρόσκεινται τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ.
Δεν ήταν τυχαία η επικοινωνιακή επιστράτευση του Καραμανλή από το Σαμαρά, ο πανικός που διακατέχει το ηγετικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ, η επιστράτευση της κινδυνολογίας και των απειλών  των τοκογλύφων της ΕΕ και του ΔΝΤ , ενώ αναμένεται και η επιστράτευση, όλη την ερχόμενη εβδομάδα,  του… Παπαδήμ(ι)ου!

Την εβδομάδα που έρχεται παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Θα απογειωθεί η προβοκάτσια και η κινδυνολογία από ΠΑΣΟΚ –ΝΔ καθώς και από τα προσκείμενα σε  αυτούς ΜΜΕ..

Ετοιμαστείτε να ακούσετε:
  • για εμπάργκο των "δανείων" από την τρόικα, από το πρωί της 7ης Μαΐου..
  • για άδεια ράφια των supermarkets, από το πρωί της 7η Μαΐου..
  • για μισθούς και συντάξεις που δεν θα υπάρχουν, από την 7η Μαΐου..
  • για κίνδυνο …ακυβερνησίας ( να μας λείπουν τέτοιες κυβερνήσεις , σαν αυτές που γνωρίσαμε), από το πρωί της 7ης Μαΐου..
  • μέχρι και για κίνδυνο εμφυλίου πολέμου...θα αναφέρουν!

Αναπόφευκτα σε αυτές τις εκλογές ο Ελληνικός λαός θα κριθεί και για το επίπεδο  της δικής του  περηφάνειας και αξιοπρέπειας. 

Πριν μερικά χρόνια ο Κυπριακός λαός σήκωσε περήφανα το ανάστημά του όταν είχαν πέσει πάνω του θεοί και δαίμονες για να δεχτεί το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν. Και με ένα συντριπτικό ποσοστό το απέρριψε,  αποστομώνοντας τους εγχώριους και διεθνείς  τρομολάγνους-κινδυνολόγους που προέβλεπαν σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς σε αυτή τη περίπτωση.

Είναι η σειρά του Ελληνικού λαού , με δεδομένη την εμπειρία του από τουλάχιστον δυο χρόνια καταστροφής, εξαθλίωσης  και ξεπουλήματος της χώρας από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ μαζί με ΕΕ και ΔΝΤ..

να δείξει τα κότσια του.

Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες...