Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ…..! ! !




Διαβάστε το  έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ (ομοσπονδία εργαζόμενων στα νοσοκομεία) για να θαυμάσετε μέχρι που μπορούν να φθάσουν οι πασόκοι συνδικαλιστές.. ακόμα και σήμερα….! ! !

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

Σε συνάντηση της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ με τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την Παρασκευή 30/3/2012 μεταξύ άλλων θεμάτων τέθηκε και το εξής:
 Επιμήκυνση των δόσεων έως τέλος του έτους 2012 των αναδρομικών που προκύπτουν από την καθυστερημένη εφαρμογή του Νέου Μισθολογίου.
 Σε προφορική συνεννόηση του Υπουργείου Υγείας με τον αρμόδιο του ΗΔΙΚΑ δίνεται κατεύθυνση για την  επιμήκυνση  του αριθμού των δόσεων έως τέλους του χρόνου. Η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι απόφαση των Διοικήσεων του κάθε Νοσοκομείου χωρίς να παρεμβαίνει το ΗΔΙΚΑ.
Ως εκ τούτου  καλούμε τα Δ.Σ. των Σωματείων να παρέμβουν δυναμικά στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων στην κατεύθυνση της παραπάνω ρύθμισης (έως 8 μηνιαίες δόσεις).
Επίσης σ’ αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν τα Σωματεία για  τα Νοσοκομεία που δεν είναι στον ΗΔΙΚΑ αλλά σε ιδιωτικές εταιρείες ή έχουν δική τους μισθοδοσία
Για περισσότερες πληροφορίες οι Διοικητές των Νοσοκομείων μπορούν να επικοινωνούν με τον Γενικό Διευθυντή του ΗΔΙΚΑ κο Σφυρόερα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                            ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         
                            

Αντί να  κινητοποιούνται  ενάντια  στη πολιτική της εγκάθετης  και φασιστικής κυβέρνησης, αντί να διεκδικούν αιτήματα των εργαζόμενων, διαπραγματεύονται  το «σταδιακό θάνατο» ..Των εργαζόμενων στην υγεία!

Καλούν  τα ΔΣ δυναμικά !! να διεκδικήσουν τον αριθμό των δόσεων ! ! !
Για να «διευκολύνουν» τους διορισμένους διοικητές, τους δίνουν και πληροφορίες «υπηρεσιακές» ! ώστε να  ακολουθηθεί  η ίδια γραμμή…!

Οι  πασόκοι συνδικαλιστές, αφού τόσα χρόνια ξεπούλησαν ότι υπήρχε και δεν υπήρχε, έρχονται σήμερα να ξεπουλήσουν και την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων στα νοσοκομεία !

Αποφάσισαν, (μαζί με την κυβέρνηση τους (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) να  ρίξουν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στο πάτο του πηγαδιού, «αφήνοντας»  το σχοινί  σιγά – σιγά …ώστε να μην υπάρξει «ξαφνικός θάνατος» αλλά  τους προσφέρουν το οικονομικό θάνατο…  σε δόσεις !! εκμεταλευόμενοι  τις τεράστιες ανάγκες των εργαζόμενων αλλά και την άσχημη οικονομική κατάσταση τους.

Η αθλιότητα συνεχίζεται από τους ίδιους τους πασόκους συνδικαλιστές, οι οποίοι «ζουν και βασιλεύουν» στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ εδώ και χρόνια ! ! !

Να τους χαίρεστε….!! Και  όταν σας επισκέπτονται στα νοσοκομεία, να τους πετάτε ροδοπέταλα και αρώματα  σαν να έρχονται οι μεσσίες…….!!!!!

e-erkyna