Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μασάει η κατσίκα ταραμά;





Τη φοβούνται την κάλπη.


Την ήθελαν σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ..


αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σίγουροι ότι θα τους βγει έτσι.

Γιατί  ο λαός  απέκτησε και έχει  γνώση, απέκτησε και έχει εμπειρία, έχει παραστάσεις και προπάντων γνωρίζει τι σημαίνει η περαιτέρω παραμονή στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είτε μόνου του είτε με τσοντάρισμα των εξαπτέρυγών του.

Οδηγούνται σε προδιαγεγραμμένη ήττα με την ατζέντα:
-της φτώχειας και εξαθλίωσης,
-των μισθολογικών περικοπών,
-της διάλυσης της δημόσιας υγείας,
-της ολοκληρωτικής κατάρρευσης των νοσοκομείων,
-της πλήρους αποδιοργάνωσης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και μεταβίβασης όλου σχεδόν του κόστους στους ίδιους τους πολίτες και τους ασθενείς,
-της  τεράστιας και καλπάζουσας ανεργίας ,
-της  λεηλασίας και κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων ,
-της συνεχούς φορομπηξίας και φοροληστείας
-της αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων ,
-του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας
-κλπ, κλπ

Γι αυτό και ρίχνουν τις τελευταίες μέρες στην πιάτσα  ότι έχουν και δεν έχουν, προσπαθώντας να αλλάξουν τη συζήτηση και την ατζέντα στην πορεία προς τις εκλογές:
-ρουσφέτια
-υποσχέσεις για ρουσφέτια
-μέχρι και το δουλεμπόριο της  5μηνης κοινωφελούς εργασίας των 400 ευρώ έχουν επιστρατεύσει αυτήν ακριβώς την περίοδο
-«σηκώνουν»- με   σενάρια τρομοκράτησης του πληθυσμού  και οργάνωσης στρατοπέδων συγκέντρωσης κατά τα πρότυπα του Γκουαντάναμο -το  ζήτημα της παραμονής  των μεταναστών στην χώρα μας,   την ίδια ώρα που οι άθλιοι με την πολιτική τους  οδηγούν στη μετανάστευση, προς αναζήτηση ενός ξεροκόμματου, χιλιάδες έλληνες πολίτες  και μάλιστα πολλούς από αυτούς επιστήμονες με τεράστιες  δυνατότητες προσφοράς στο τόπο και στο λαό μας, την ίδια ώρα που υπογράφουν τα "Δουβλίνα" για να κρατούν, έναντι πινακίου φακής, τους  μετανάστες "φυλακισμένους "  στη χώρα μας, μη επιτρέποντάς τους την έξοδο προς τις άλλες χώρες τις ΕΕ.
-Στήνουν το παραμύθι  της δήθεν αξιολόγησης στο πολύπαθο ( από αυτούς ακριβώς τους άθλιους)  Δημόσιο, για να ξεχωρίσουν λέει «την ήρα από το στάρι». Την οποία υποτιθέμενη "ήρα", είναι ακριβώς οι κυβερνήσεις τους και οι κομματικοί μηχανισμοί τους (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που τη προσέλαβαν... είτε μέσω ΑΣΕΠ είτε εκτός ΑΣΕΠ.
Στήνουν λοιπόν ένα παραμύθι περί δήθεν αξιολόγησης, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά:
  -ο μηχανισμός μέσω του οποίου θα απολύσουν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο στα πλαίσια των -150.000 υπαλλήλων μέχρι των 2015.
Αλήθεια τι είδους εξετάσεις με  ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και τι είδους παραστατικά γλωσσομάθειας θα ζητήσουν από την κυρά Κατίνα την καθαρίστρια ή από την κυρά- Σοφία την τραπεζοκόμο στο Νοσοκομείο, την κυρά Μαρία την βοηθό θαλάμου και τη Ρούλα την τραυματιοφορέα;
  -ο μηχανισμός μέσω του οποίου θα προωθήσουν και θα προάγουν "τα δικά τους παιδιά"  και θα  καθηλώσουν βαθμολογικά και μισθολογικά κάθε φωνή αντίστασης στη βάρβαρη πολιτική τους.

Μασάει η κατσίκα ταραμά;
ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!