Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΚΑΨΗΣ - ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΡΟΪΚΑ!

Ο Π. ΚΑΨΗΣ ΥΠ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ!

Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Πες μας τους συνεργάτες σου, να σου πούμε τα έργα σου

Ο Λ. Παπαδήμος δεν επέλεξε τους υπουργούς της κυβέρνησής του παρά μόνο ένα: τον Τ. Γιαννίτση, γνωστό ως πρωτοπόρο στον αγώνα για την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος και υμνητή της κατώτερης σύνταξης των €280.

Τώρα ο Λ. Παπαδήμος επέλεξε προσωπικά και δεύτερο υπουργό: Τον Παντελή Καψή στη θέση του Υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, εκ των ηγετικών στελεχών του Συγκροτήματος Λαμπράκη και υπεραφωσιωμένος μνημονιακός!

Επίσης ο Λ. Παπαδήμος διάλεξε ως επικεφαλής του οικονομικού του γραφείου τον Γκ. Χαρδούβελη, από τους πλέον πρόθυμους υποστηρικτές του δίκαιου αγώνα των τραπεζών (έχει διατελέσει άλλωστε κορυφαίο στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα και στη Eurobank)!

Η γνωστή παροιμία: κύλησε ο τέντζερης και βρήκε τα καπάκια ισχύει στην περίσταση μέχρι κεραίας!

Ο Λ. Παπαδήμος με αυτό το στενό επιτελείο είναι βέβαιον ότι θα ολοκληρώσει μετά λεπτομερειών και απολύτως το καταστροφικό μνημονιακό έργο, υπό τις απέραντες ευλογίες του τραπεζικού κεφαλαίου, στο οποίο προσέφερε αιφνιδίως με ρύθμιση στη Βουλή (Τετάρτη 30/11) έκτακτο δωράκι εγγυήσεων 60 δις ευρώ!

Αισίως, το τραπεζικό κεφάλαιο έχει εισπράξει μέχρι τώρα από υπό μορφή εγγυήσεων πάνω από €106 δις, ενώ μέχρι το τέλος του 2012 θα φτάσουν τα €155 δις. Σχεδόν όλη η χρηματοδότηση της τρόικας!

Στο μεταξύ, με επιστολή που ο Λ. Παπαδήμος απέστειλε προς κάθε λογής τροϊκανούς απευθύνει δουλικότατα διαβεβαιώσεις ότι θα εφαρμόσει απολύτως και πλήρως όλες τις "συμφωνημένες" υπαγορεύσεις τους από τη "δημοσιονομική εξυγίανση" (βλ. λεηλασία) έως τις απαιτούμενες "διαρθρωτικές αλλαγές" (βλ. διάλυση και παράδοση της οικονομίας στα πολυεθνικά κέντρα).

Πηγή:Iskra