Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ


Από Α.Ρ.Σ.Ι. 17-12-11

«Είναι ανάγκη να απελαθούν οι ιερόδουλες φορείς του AIDS, προκειμένου να πάψουν να συνιστούν απειλή για την ελληνική οικογένεια», επεσήμανε χθες ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Α. Λοβέρδος, σε ημερίδα με θέμα την προαγωγή της δημόσιας υγείας.
Όπως εξήγησε αποτελεί πλέον πρόβλημα της ελληνικής οικογένειας, καθώς η μετάδοση γίνεται «από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια».
"Από τους 620 οίκους ανοχής, μόνο οι 7 είναι νόμιμοι, ενώ από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα τα 1.200 είναι δηλωμένα", τόνισε. Σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, όπως είπε, δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα στοιχεία για την παράνομη εκπόρνευση καθώς «εγείρεται θέμα δημόσιας υγείας».
«Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς».
Από την άλλη πλευρά, επεσήμανε ότι έχει σημειωθεί σχετική βελτίωση στο πρόβλημα των χρηστών ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, παρόλο που στην Αθήνα το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και άλυτο.
(Ημερησία ηλεκτρονική, 16-12-11)

Συγχαρητήρια ! Ο συνταγματολόγος (!!) υπουργός υγείας και υποψήφιος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ με κάθε ευκαιρία φροντίζει να κολακεύει τις πιο χαμερπείς και επικίνδυνες ρατσιστικές και νεοναζιστικές αντιλήψεις ! Τέτοια “αβάντα” στο “αυγό του φιδιού” δεν κάνει ούτε η ... χρυσή αυγή ! Θαυμάστε λογική :
Για το αποτρόπαιο δουλεμπόριο γυναικείας σάρκας που έχει αποκτήσει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τις συνέπειές του δεν φταίνε ούτε οι δουλέμποροι – νταβατζήδες, ούτε τα κρατικά – αστυνομικά κυκλώματα που τους προστατεύουν, ούτε οι ... αξιοσέβαστοι “πελάτες – οικογενειάρχες” !
Φταίνε αποκλειστικά οι σύγχρονες σκλάβες που αν απελαθούν θα λυθούν όλα τα προβλήματα ! Σύζυγοι και παιδιά των ... “οικογενειαρχών – πελατών”, ο άνθρωπός σας ... βιάστηκε παρά την θέλησή του από την “αλλοδαπή ιερόδουλη”! Αυτή είναι τόσο σατανική που εκμεταλλεύεται και καταπιέζει τόσο τον φουκαρά τον νταβατζή της όσο και την αστυνομία ! Άσε που μάλλον είναι πράκτορας διεθνούς συνωμοσίας για εισαγωγή του διαβολικού ιού στο ελληνικό έθνος ! Δεν φταίνε οι θύτες, φταίνε τα θύματα ! Αν δεν μπορείτε να τις διώξετε, κάψτε τις ζωντανές τις παλιοπουτάνες ! (Ή τουλάχιστον ... δηλώστε τις, μπας και μαζέψουμε κανέναν φόρο).
Υπενθυμίζεται ότι με την ιδιότητα του υπουργού υγείας ο κ. Λοβέρδος έχει ... “χτυπήσει” με αντίστοιχες δηλώσεις άλλες τρεις φορές.
 1) Στα γεγονότα της “Υπατίας”, όταν είχε δηλώσει πως “οι απεργοί πείνας μετανάστες είναι βόμβα για τη δημόσια υγεία” (προφανώς εννοούσε πως η αναλγησία του κράτους θα τους ανάγκαζε να συνεχίσουν μέχρις εσχάτων, να πεθάνουν και να ... σαπίσουν άθαφτοι – άλλος μηχανισμός που καθιστά απεργό πείνας επικίνδυνο για την υγεία άλλων εκτός από τη δική του ως γνωστό δεν υπάρχει)
2) Το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε αποφανθεί πως “για την αύξηση των κρουσμάτων ελονοσίας φταίνε οι λαθρομετανάστες” (μάλλον εννοούσε πως οι παράνομοι μετανάστες κάνουν λαθραία εισαγωγή μολυσμένων κουνουπιών και μεγάλων ποσοτήτων από βαλτόνερα, και συνεπώς αυτοί είναι ένοχοι και όχι οι περικοπές στα κονδύλια αποξήρανσης και εντομοκτονίας) και
 3) Στην απεργία των ΟΤΑ, όταν δήλωσε πως “οι απεργοί πρέπει να επιστρατευτούν για λόγους δημόσιας υγείας”, επιβεβαιώνοντας αυτό που είναι γνωστό από τη δεκαετία του '30, δηλαδή πως ο φυλετικός και ο κοινωνικός-ταξικός ρατσισμός πηγαίνουν πάντα χέρι – χέρι (με τον ... Καρατζαφέρη και όχι μόνο).
Αυτές οι απαράδεκτες, φασιστικές και αντιεπιστημονικές γελοιότητες εγείρουν μια σειρά από σοβαρότατα ζητήματα :
1) Είναι γνωστό πως ο κ. Λοβέρδος διεκδικεί τον τίτλο του “αγαπημένου παιδιού” της τρόικας για να πάρει από το κεφάλαιο, τους τοκογλύφους και την ΕΕ το “χρίσμα” της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Άρα, οι αντιλήψεις που πρεσβεύει και οι δηλώσεις που κάνει έχουν πάρει τουλάχιστον ... προέγκριση (άλλωστε είναι πασιφανής ο θεατρινίστικος και προσχεδιασμένος χαρακτήρας κάθε δημόσιας παρουσίας του κ. Λοβέρδου) . Άρα, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο και αφορά το είδος πολιτικής διακυβέρνησης που προωθούν οι διεθνείς μηχανισμοί του κεφαλαίου για τη χώρα μας (και όχι μόνο ...) : όχι απλώς χούντα, αλλά απροκάλυπτος νεοναζισμός.
2) Είναι γνωστό πως ο κ. Λοβέρδος περιστοιχίζεται από ολιγάριθμη ομάδα “συμβούλων” - εκπροσώπων του μεγαλοκαθηγητικού και μεγαλοδιευθυντικού ιατρικού κατεστημένου. Άλλωστε ο κ. Λοβέρδος στο κατεστημένο αυτό έχει κάνει όλα τα χατίρια, κατοχυρώνοντας νομοθετικά σκανδαλώδη ισόβια προνόμια που αποτελούν την βασική πηγή διαφθοράς μέσα στα νοσοκομεία (καθηγητική και διευθυντική αυθαιρεσία, πλήρης ασυδοσία στην άσκηση ιδιωτικού κλινικού έργου από τους πανεπιστημιακούς, προσωπικές εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια κλπ). Μα καλά, δεν έχει βρεθεί ούτε ένας από αυτούς τους ... βαρυσήμαντους κ.κ. Καθηγητές να επισημάνει στον κ. Υπουργό πως οι δηλώσεις του είναι αν μη τι άλλο τόσο εξόφθαλμα αντιεπιστημονικές, ώστε εκθέτουν διεθνώς εκτός από τον ίδιο και τους ιατρούς - “συμβούλους” του ; Τόσο πολύ πιεστική είναι η ανάγκη υποταγής και κολακείας στην εξουσία κύριοι και κυρίες συνάδελφοι ;
3) Εκτός από τα παραπάνω, με κουτοπόνηρο τρόπο ο κ. Λοβέρδος μέσα από τέτοια “πυροτεχνήματα” προσπαθεί να κουκουλώνει τις δικές του ευθύνες. Π.χ. Για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων AIDS δεν φταίει η καταστροφική πολιτική λιτότητας στην περίθαλψη και την πρόληψη – φταίνε μόνο οι ... “αλλοδαπές ιερόδουλες” !!!
4) Τέλος, μετά την αρλουμπολογία ήρθε και η ... ομολογία : “το πρόβλημα με τους χρήστες ναρκωτικών στην Αθήνα παραμένει μεγάλο και άλυτο”. Μα καλά κύριε υπουργέ, εσύ δεν μας είχες πρήξει όλο το προηγούμενο διάστημα πως η διάλυση του ΟΚΑΝΑ και η ανάθεση της χορήγησης υποκατάστατων στα δημόσια νοσοκομεία θα είχε ... θαυματουργές επιδράσεις ; Δεν συκοφαντούσες δημόσια τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην απεξάρτηση καθώς και τους υπόλοιπους υγειονομικούς για ... “προβοκάτορες” επειδή είχαν έγκαιρα επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής σου ; Η αλήθεια είναι πως η κυβερνητική πολιτική στον τομέα της απεξάρτησης είχε ένα και μόνο ένα κριτήριο. Τη δραματική περικοπή κοινωνικών δαπανών. Η συνέχεια είναι μάλλον προβλέψιμη : Στην επόμενη αντίστοιχη δημόσια παρέμβασή του, ο κ. Λοβέρδος θα ζητήσει να απελαθούν και οι ... χρήστες. (Μετά οι απεργοί και μετά οι ... αντιφρονούντες – που είσαι Αδόλφε να τον καμαρώσεις τον ... συνταγματολόγο).

ΑΜΕΣΗ ... “ΑΠΕΛΑΣΗ” ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ... ΓΡΑΒΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !