Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δεν τα βρήκε η συγκυβερνητική τριάδα στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Υγείας;


 Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Βήμα»

Αντίθετοι Ν.Δ. - ΛΑΟΣ για ιατρικές ειδικότητες και «νέο ΕΣΥ»

Σύσκεψη για την Υγεία στη Βουλή με τη συμμετοχή και των τριών κομμάτων
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σύσκεψη στη Βουλή, μεταξύ των εκπροσώπων των τριών κομμάτων, με στόχο τον προγραμματισμό των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας για το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού απέρριψαν δύο θέματα που έθεσε η ηγεσία του υπουργείου: τις αλλαγές στη λήψη ιατρικής ειδικότητας (πανελλαδικές εξετάσεις για την έναρξη της ειδικότητας) και τον νέο πρότυπο διοίκησης του ΕΣΥ (συνεργασία δημοσίου ιδιωτικού τομέα κλπ).
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος και οι υφυπουργοί κ.κ. Μ. Τιμοσίδης, Μ. Μπόλαρης, Δ. Βαρτζόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αρμόδιος για θέμα Υγείας κ. Εμ. Μπεντενιώτης και ο Γραμματέας του ΚΤΕ, κ. Δ. Αντωνακόπουλος, ο υπεύθυνος τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Αθ. Γιαννόπουλος και η υπεύθυνη του Τομέα Υγείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κυρία Άρτεμις Τσικνιά.


Σχόλιο: 
Καθώς τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων είναι αρνητικά , για διαφορετικούς λόγους για τον  καθένα, μάλλον άρχισαν οι ελιγμοί τακτικής της "συμμμορίας των τριών" για το κατάλληλο πλασάρισμα εν όψει των εκλογών, όποτε  κι αν αυτές γίνουν.