Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μετά τις απολύσεις, τις περικοπές και τα χαράτσια έρχεται... η ΑΓΓΑΡΕΙΑ.



  Της Λίνας Σούρδη 
 
Από την Παρασκευή  9.12.11 οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας (μη ιατρικό προσωπικό) ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας με την απαίτηση να πληρωθούν τις υπερωρίες που εδώ και μήνες πραγματοποιούν χωρίς να τις πληρώνονται. Κατά τη διάρκεια της επίσχεσης έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να μην κινδυνέψουν οι ασθενείς και να αντιμετωπισθούν τα έκτακτα περιστατικά όπως γίνεται και στις απεργίες.
 Η απάντηση της εργοδοσίας όπως αυτή εκφράστηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, πρώην συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση. Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίσχεσης  με δικηγόρο  στέλεχος επίσης και συνδικαλίστρια του ΠΑΣΟΚ (τυχαίο;), κατά των απλήρωτων εργαζομένων που πνίγονται από τις έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια, τα δάνεια, την εφορία, τα τέλη κυκλοφορίας και χίλια δυό ακόμη. Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Η ποινικοποίηση του  δίκαιου αιτήματος για πληρωμή της εργασίας τους.

Μετά τις απολύσεις, τις περικοπές και τα χαράτσια έρχεται η ΑΓΓΑΡΕΙΑ. 

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12.12.11  ΣΤΙΣ  2μμ ΣΤA   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙA  ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.