Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Υποσχέσεις Τιμοσίδη για καταβολή δεδουλευμένων οδήγησαν σε αναστολή της επίσχεσης εργασίας του προσωπικού του ΕΚΑΒ


                                         ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, στην συνάντηση που έγινε χθες  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 με τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τιμοσίδη Μιχαήλ , ο υπουργός δεσμεύτηκε για την  διεκπεραίωση  των παρακάτω θεμάτων:
 1)Την άδεια ασκήσεως  επαγγέλματος ( στα πλαίσια των παρατηρήσεων της Π.Ο.Π ΕΚΑΒ)
 2) Την έκδοση λογαριασμού ΧΕΠ (προπληρωμή) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις

Επίσης ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι τα εξαιρέσιμα των μηνών Αυγούστου,  Σεπτεμβρίου, νυχτερινά και Σαββατοκύριακα Οκτωβρίου, καθώς και τις εκτός έδρας αποδοχές μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2011. 
 Τα εξαιρέσιμα Ιουλίου σήμερα υπογράφηκαν από την πάρεδρο και είναι θέμα ημερών να πληρωθούν.

Επιπρόσθετα επίκειται συνάντηση αύριο 2/12/1011  με τον Γεν. Γραμματέα του  υπουργείου για να συζητήσουμε το νευραλγικό θέμα της αναδιοργάνωσης των οργανισμών (ΕΚΑΒ) καθώς και τις αξιολογήσεις προσωπικού, για  τα αποτελέσματα της συνάντησης θα σας ενημερώσουμε άμεσα
 Επίσης την επόμενη εβδομάδα επίκειται ραντεβού  με τους συναρμόδιους υπουργούς για τις λεπτομέρειες ένταξης μας στα Β.Α.Ε 
Συνάδελφοι τις υποσχέσεις και τις αληθοφανείς τοποθετήσεις του Υπουργού τις αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη και αναστέλλουμε την επίσχεση εργασίας έως τις 19 Δεκεμβρίου 2011.      

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Π ΕΚΑΒ