Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Να μη γίνει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων» το πρώτο Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. που θα βάλει λουκέτο.Σ  Ω  Μ  Α  Τ  Ε  Ι  Ο          Ε  Ρ  Γ  Α  Ζ  Ο  Μ  Ε  Ν  Ω  Ν
ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
Χαλκίδος 15 – 17 Αθήνα 111-43
                        ΑΠΟΦΑΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» που έγινε σήμερα 19/3/13 αποφάσισε τα παρακάτω:
Καταγγέλλουμε την επιχείρηση της κυβέρνησης να κλείσει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων», με εκτελεστικά όργανα τον Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ., την Διοικήτρια του Γ.Ν.Ν.Ι. «Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων» και την Αναπλ. Διοικήτρια του Γ.Ν.Α. «Πατησίων».
Από την Παρασκευή 15/3/13 επιδεικνύοντας πρωτοφανή ανευθυνότητα και εκμεταλλευόμενοι επίσχεση εργασίας των ιατρών άφησαν το Νοσοκομείο χωρίς Παθολόγους και έκλεισαν το Καρδιολογικό Τμήμα. Σήμερα 19/3/13 σταμάτησε να λειτουργεί και το Παθολογικό Τμήμα αφού διέκοψαν την απόσπαση από το Γ.Ν. Θηβών του μοναδικού Διευθυντή και επέτρεψαν στην μοναδική Επιμελήτρια του τμήματος  να φύγει με εκπαιδευτική άδεια χωρίς να έχει έρθει αντικαταστάτης τους.
Απαιτούμε:
  1. Την άμεση και με κατεπείγουσες διαδικασίες στελέχωση του Νοσοκομείου με ιατρούς, ώστε τελικά να λειτουργήσει ξανά το Νοσοκομείο με όλα του τα κρεβάτια και με Γενικές Εφημερίες.
  2. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των ιατρών και του προσωπικού από το 2011.
  3. Την αύξηση της χρηματοδότησης του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» με ξεχωριστά κονδύλια.
Αποφασίζουμε:
  1. Παραστάσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Διοικήσεις, 1η Υ.ΠΕ., Υπουργείο Υγείας. Δεν υποχωρούμε αν δεν έρθουν τουλάχιστον άμεσα οι αναγκαίοι ιατροί για να μη κλείσει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων».
  2. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26/3 στις 17:30΄ στο Νοσοκομείο.

ΟΛΟΙ στον αγώνα για να μη γίνει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων» το πρώτο Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. που θα βάλει λουκέτο.