Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Συναγερμός ! Επίκειται τις αμέσως επόμενες μέρες η υπουργική απόφαση με την κατάργηση ολόκληρου του κλάδου των οδηγών στα ΝοσοκομείαΉδη ζητούνται - ΑΜΕΣΑ (με πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα)- από τα νοσοκομεία  τα πλήρη στοιχεία του προσωπικού που υπηρετεί στους κλάδους ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ, ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ειδικότητας ΟΔΗΓΩΝ) και ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ,  καθώς και  τα πλήρη  στοιχεία
α) υπαλλήλων  που εμπίπτουν στις διατάξεις περί εξαιρέσεων
β)υπάλληλων που  εξαιρούνται αλλά οι θέσεις τους  καταργούνται αυτοδίκαια λόγω υπαγωγής τους στις διατάξεις του άρθρου 125 του Ν.4199/13

Πρέπει να σημάνει συναγερμός στα νοσοκομεία.
Ο κλάδος των οδηγών θα είναι η αρχή.
Θα ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι ιδιαίτερα από τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων αλλά και τμήματα των εργαστηρίων. Φέτα φέτα, κομμάτι κομμάτι, κλάδος κλάδος  οι υγειονομικοί και οι υπηρεσίες των δημόσιων νοσοκομείων μπαίνουν στο σφαγείο συγκυβέρνησης - ΕΕ-ΔΝΤ .
Οι υπηρεσίες των νοσοκομείων  που παρέχουν οι σφαγιαζόμενοι κλάδοι  θα παραδοθούν στους ιδιώτες επιχειρηματίες  για εκμετάλλευση .
Το μάρμαρο θα το πληρώσει  πάλι ο λαός και οι εργαζόμενοι.
Χρειάζεται άμεσα τα πρωτοβάθμια σωματεία των νοσοκομείων να απευθυνθούν (όσα δεν το έχουν ήδη κάνει) από αύριο στις τοπικές κοινωνίες και να ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα . Τις επόμενες  ημέρες και με  αποφάσεις γενικών συνελεύσεων  οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία    –μαζί με τις τοπικές κοινωνίες  - να συντονιστούν σε ευρείας κλίμακας, σχεδιασμένες, κλιμακούμενες   και με μαζικούς  όρους κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση ανάσχεσης της επίθεσης και ανατροπής των μέτρων, των πολιτικών που εφαρμόζονται  και αυτών που τις σχεδιάζουν και εφαρμόζουν.