Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λαέ της Πρέβεζας
Το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω! Οι εργαζόμενοι και ο λαός θα νικήσουν την τρομοκρατία, τον εκβιασμό και την επίθεση στα δικαιώματά του από τη χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου και όσων πολιτικών δυνάμεων τη στηρίζουν!   
Με το αναγγελθέν δημοψήφισμα, η κυβέρνηση των μνημονίων, της εργασιακής εξόντωσης  και του ξεπουλήματος της λαϊκής δημόσιας περιουσίας κλιμακώνει τον εκβιασμό της. Για τα "ιερά και όσια" της διεθνούς των τοκογλύφων, των ευρωπαϊκών πολυεθνικών και των ντόπιων εκμεταλλευτών δεν διστάζει να οδηγήσει το λαό στην ανοιχτή χρεοκοπία, έρμαιο των τοποτηρητών της τρόϊκα.  
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
Η λαϊκή οργή δεν εκτονώνεται με δημοψηφίσματα, εκβιαστικά διλήμματα και αιτήματα  για κάλπες. Η οργή του λαού θα τους διώξει άμεσα μαζί με κάθε επίδοξο διαχειριστή του κοινωνικού πολέμου, τεχνοκράτη ή πολιτικό.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ σε ένα εργατικό και λαϊκό μέτωπο αγώνα, ρήξης και ανατροπής .
Για να φύγει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα, η Εποπτεία και κάθε διαχειριστής της επίθεσης.
Για να ανατραπεί το μνημόνιο, η επαίσχυντη δανειακή σύμβαση και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που έφερε μαζί της.
Για στάση πληρωμών στους τοκογλύφους και διαγραφή του χρέους.
Για ρήξη-αποδέσμευση από το ευρώ την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Για εθνικοποίηση τραπεζών και πέρασμα στο δημόσιο στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο και χωρίς καμία αποζημίωση.
Για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την  ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ του εργατικού εισοδήματος σε βάρος των κερδών.
ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν ομόφωνα(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ-Αυτόνομη Παρέμβαση) να μην πραγματοποιήσουν απεργία. Όλοι τους υποτάσσουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα στην κοινοβουλευτική ενίσχυση των κομμάτων τους.
Μπορούμε ΤΩΡΑ,  να επιβάλλουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ άμεσα για να τους ρίξουμε οριστικά.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Για να βγει νικητής ο λαός και όχι ο φόβος!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων Πρέβεζας