Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Διακόπτεται η προμήθεια υλικών στα Νοσοκομεία;Οι σύνδεσμοι των προμηθευτριών εταιρειών με επιστολή τους στον Υπουργό Υγείας δηλώνουν αδυναμία παράδοσης των προϊόντων τους εξαιτίας των υπέρογκων χρεών των νοσοκομείων.

Πρώτη φορά που γίνεται μαζικό διασωματειακό εμπάργκο από τους προμηθευτές.

Όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα iatropedia

Σε πρωτοφανείς δυσκολίες φαίνεται ότι θα μπουν το επόμενο διάστημα τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς για πρώτη φορά όλοι οι σύνδεσμοι των προμηθευτών με μια κοινή τους επιστολή δηλώνουν ουσιαστικά ότι προχωρούν σε εμπάργκο στο ΕΣΥ αφού δεν θα δίνουν με πίστωση τα υλικά τους. 
Οι εταιρείες επισημαίνουν στην επιστολή τους ότι δεν έχουν αποπληρωθεί για όλα τα προϊόντα που έχουν παραδώσει το 2010 αλλά και τους μήνες του 2011 ενώ και οι εισπράξεις τους θα είναι μειωμένες για τα έτη 2007 έως 2009 καθώς έχουν παραλάβει ομόλογα τα οποία θα υποστούν "κούρεμα". 


Θα σταματήσει τελικά ποτέ  αυτή η ιστορία;
'Οχι!
Όσο οι νόμοι της αγοράς θα καθορίζουν τα της Υγείας και των προμηθειών της, κάθε  τόσο θα έχουμε και τετοιες αναταράξεις, που θα οδηγούν σε νέα νταραβέρια*, που θα οδηγούν σε νέες συμφωνίες που θα οδηγούν τελικά σε νέες αναταράξεις κοκ