Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ


Ο σύγχρονος  ολοκληρωτικός καπιταλισμός ,  έχει πετάξει πλέον από πάνω του το φερετζέ με τον οποίο αποπλανούσε και παραπλανούσε τους πολίτες και αποκαλύπτει Μερα με τη μερα  όλη την αγριότητά του.
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτά που θα δούμε, αυτά που θα διαβάσουμε και  πολύ περισσότερο αυτά που θα βιώσουμε θα αποτελέσουν στο μέλλον  υλικό για σενάρια ταινιών τρόμου στα οποία ακόμη και αυτός ο ιδιοφυής Χίτσκοκ θα υποκλίνεται.

Διαβάστε το κείμενο  από την ιστοσελίδα ygeianet ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το κείμενο της γνωμοδότησης  κάνοντας κλικ στις εικόνες και προσέξετε μερικές φράσεις




«Στόχος των αγορών και της άγριας ζούγκλας στην οποία ζούμε είναι να παύσουν να υπάρχουν όσοι δεν μπορούν να βρουν τρόπο επιβίωσης»..

«Με απλά  και λίγα λόγια δεν μπορεί να μη χαθεί η ανθρωπιά, όταν πλέον δεν υπάρχει διεθνώς»..


Εμείς δεν θεωρούμε «παρεκτροπή» του εν λόγω δικηγόρου αυτές τις απόψεις και τις νομικές συμβουλές.
Εξ άλλου είναι γνωστός για τα... ιδιαίτερα αισθήματα που τρέφει για τον κόσμο της εργασίας.
 Άσχετα αν αύριο, για λόγους ριξίματος στάχτης στα μάτια του κόσμου, θα διακόψουν τη συνεργασία μαζί του οι διάφοροι κυβερνητικοί και οι υπηρεσίες του ΥΥΚΑ.


Απλά ο εν λόγω νομικός λέει «με το όνομά  τους» όλα αυτά που  σκέπτονται  , που πιστεύουν και τα οποία  εντέχνως κρύβουν από το λαό  οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν ένα άθλιο και απάνθρωπο  σύστημα. 

Το φίδι δεν εκκολάπτεται πλέον στο αυγό του..
Εχει βγεί..και κυκλοφορεί!

Και αν δεν μας πιστεύτε, δείτε τα "μπουμπούκια" που απαρτίζουν την νεα "εθνοσωτήριο"  κυβέρνηση του τραπεζίτη και του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Αυτός είναι ο σύγχρονος καπιταλισμός,  αυτός είναι ο σύγχρονος "πολιτισμός"  του..

Καθένας πλέον ας κουβεντιάσει με τη συνείδησή του  και ας πάρει τις αποφάσεις του.
Εμείς θα τον περιμένουμε στους δρόμους, εκεί  όπου ανατρέπονται οι νόμοι και οι κυβερνήσεις, εκεί όπου κρατείται  αναμμένη η ελπίδα για μια άλλη, πιο ομορφη , πιο ανθρώπινη  κοινωνία .