Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ για το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» (ηλεκτροχαράτσι)Ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 16/11/11 στις 17.30 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας θα συζητηθεί το θέμα που εισηγηθήκαμε  για το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» (ηλεκτροχαράτσι).

Πάνω από 30 Δήμοι πανελλαδικά αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό των δημοτών τους που αδυνατούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να πληρώσουν το αντισυνταγματικό αυτό τέλος, που εκτός των άλλων παραβιάζει τρία άρθρα της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Με βάση την πεποίθηση ότι η αλληλεγγύη κι η αλληλοβοήθεια είναι η μόνη στάση που μπορεί να εμποδίσει την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής μας, ζητήσαμε σε συνάντησή μας με τον κ. Δήμαρχο και έγινε αποδεκτό, να έρθει το το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με καθε τρόπο το δικαίωμα στη ζωή και θα αντιπαλέψουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και των προθύμων του μνημονίου να χρησιμοποιούν την πρόσβαση στα  κοινωνικά αγαθά (πχ ενέργεια), για τη συγκρότηση μηχανισμών επιβολής και είσπραξης αντισυνταγματικών και αβάστακτων φόρων.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο καλεσμά μας και στο ραντεβού που δίνουμε την Τετάρτη 16/11/11 στις 17.00 στην είσοδο του Δημαρχείου.

Μας αφορά όλους! Κανείς μόνος στην κρίση!
ΔΕΝ χρωστάμε! ΔΕΝ πουλάμε! ΔΕΝ πληρώνουμε!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ