Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Συλλογή υπογραφών στην Πρέβεζα με αίτημα προς το Δήμο Πρέβεζας για το χαράτσι που ενσωματώθηκε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ


      
             ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Οι πολίτες της Πρέβεζας, που υπογράφουμε το παρόν κείμενο, δηλώνουμε ότι όχι μόνο αδυνατούμε ,αλλά και δε θέλουμε  να πληρώσουμε το άδικο, δυσβάσταχτο, βάρβαρο και αντισυνταγματικό χαράτσι που ονομάστηκε "Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών". Ένα χαράτσι που επιβλήθηκε μετά από μια συνεχή επίθεση στα εισοδήματά μας από την Κυβέρνηση, με αυξήσεις φόρων, μειώσεις μισθών και συντάξεων και άλλων οδυνηρών μέτρων, και που ζητείται να πληρωθεί μαζί με τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, με ποινή την διακοπή της ηλεκτροδότησης!!!

      Ζητούμε  από το Δήμο Πρέβεζας να στηρίξει την απόφασή μας αυτή .


                                   Συγκεκριμένα:
  • Να συγκεντρώσει τις φωτοτυπίες των λογαριασμών της ΔΕΗ των πολιτών  που δεν θα πληρώσουν το ειδικό τέλος, μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής των λοιπών ποσών στα ΑΤΜ των τραπεζών πλην του ειδικού τέλους.
  • Να γνωστοποιήσει το γεγονός εξόφλησης των τελών του ηλεκτρικού ρεύματος  με ομαδικό εξώδικο στη ΔΕΗ
  • Να παρέχει οποιαδήποτε σχετική νομική συνδρομή στους πολίτες
  • Να καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, επανασυνδέοντάς το στις περιπτώσεις διακοπής του,  με την τεχνική του υπηρεσία .
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η συμφωνώ με το παραπάνω κείμενο και στηρίζω την πρωτοβουλία της Λαϊκής Συνέλευσης Πολιτών Πρέβεζας:

 
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
 ΥΠΟΓΡΑΦΗ
1


2


3


4


5


6


7


8