Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!


Η  πραξικοπηματική κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» των τραπεζών , του κεφαλαίου και  του σφαγείου της νέα δανειακής σύμβασης θα  είναι μια κυβέρνηση καμικάζι, μια κυβέρνηση  άγριου κοινωνικού πολέμου .
Θα επιχειρήσει κάτω από την πλήρη υποστήριξη όλου του καθεστωτικού μηχανισμού προπαγάνδας (ΜΜΕ) να επιβάλλει με πιο γρήγορους ρυθμούς, με πιο άγριο ακόμη τρόπο της επιταγές του εγχώριου και ξένου οικονομικού κατεστημένου, της τρόικα.
Την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία των εργαζόμενων και του Ελληνικού λαού.
Θα διαχειριστεί την ελεγχόμενη χρεοκοπία της ελληνικής  καπιταλιστικής οικονομίας και θα ετοιμάσει τις δομές του ελληνικού καπιταλισμού για την επερχόμενη ανεξέλεγκτη χρεοκοπία του
Γιατί και αυτή θα έλθει!

Οι δυνάμεις που σήμερα αντιστέκονται στο νέο σφαγείο,   στον  νέο επερχόμενο όλεθρο , στη δικτατορία των αγορών , της ΕΕ και του ΔΝΤ , είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δεχθούν μια άγρια ιδεολογική και όχι  μόνο  επίθεση.

Η πορεία  των επόμενων  3 μηνών μέχρι της 19 Φλεβάρη ( Την Κυριακή των Απόκρεω μάλλον ορίζουν  οι …μασκαράδες, για ημέρα διενέργειας εκλογών- αν βέβαια αυτές γίνουν) θα είναι μήνες άθλιων εκβιασμών, τρομοκρατίας, και εφαρμογής των αλλεπάλληλων πακέτων εξόντωσης του ελληνικού λαού.Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα θα οδηγήσουν(επαναλαμβάνουμε αν οδηγήσουν) τη χώρα σε εκλογές.

Για τους απλούς ανθρώπους , για το λαϊκό κίνημα δεν υπάρχει άλλη λύση.
Καμιά αναστολή των αγώνων που θα επιχειρήσει να επιβάλλει, στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας»,  σε όλη τη χώρα ο εργοδοτικός –κυβερνητικός συνδικαλισμός των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ!
Η νέα κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα με την ίδια ορμή των εργατικών και νεολαιίστικων αγώνων που κόλλησαν στο τοίχο την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Κλιμάκωση τώρα με νέες απεργίες, συλλαλλητήρια  και καταλήψεις ώστε να ακυρώσουμε τις συμφωνίες της 26ης Οκτώβρη, να σπάσουμε τις περικοπές και τα χαράτσια, να αποκρούσουμε τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις.
Η διαγραφή του χρέους, η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, οι εθνικοποιήσεις των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο και η ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι μερικά από τα αιτήματα που πρέπει να αγκαλιαστούν από όλους, από άκρη σε άκρη σε αυτή τη χώρα..

Η κοινή δράση των δυνάμεων της Αριστεράς, παρά τις σοβαρές στρατηγικές αντιθέσεις τους, μπορεί και πρέπει να γίνει  ο πυροκροτητής σοβαρών εξελίξεων υπέρ του λαού. Καμιά κομματική περιχαράκωση και καμία ευρωλιγούρικη  λογική δεν πρέπει να εμποδίσουν το αντάμωμα και την κοινή ,  συναγωνιστική δράση μέσα στο λαϊκό κίνημα.

Στην νέα εποχή της άγριας  δικτατορίας των αγορών  και του κεφαλαίου ,των μνημονίων διαρκείας, της χρεοκοπίας του λαού, της υποδούλωσης της χώρας πρέπει να απαντήσουμε με την  δική μας εποχή των οργανωμένων απελευθερωτικών  εξεγέρσεων.
Στο «μούδιασμα», την «καθήλωση» , τη λογική του «δε γίνεται τίποτα»,  που από σήμερα θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν  στο λαό να απαντήσουμε έμπρακτα ανοίγοντας συναγωνιστικά το μονοπάτι για  μια νέα Ελλάδα , προς όφελος του λαού μας.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
 
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟ 1973

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!