Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τα βρίσκουν μπροστά στον κοινό στόχο;




Φαίνεται ότι η προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος, για να διαμορφωθεί μια ολοκληρωτική κυβέρνηση με στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ, ώστε να προωθήσει το νέο μνημόνιο σφαγείο του λαού και υποδούλωσης  της χώρας, βρίσκει ανταπόκριση.
Αυτό   επιτεύχθηκε μετά το  αποφασιστικό βήμα που έκανε ο Σαμαράς –με τη θέση του ότι στηρίζει τη νέα Δανειακή Σύμβαση - να πετάξει το φύλο συκής και να αποκαλύψει τις πραγματικές  προθέσεις του ιδίου και της ΝΔ, δηλαδή της συνέχισης της ίδιας πολιτικής με άλλο φερετζέ!
Ανεξάρτητα από τη μορφή που θα πάρει  η συναίνεση των προαναφερόμενων κομμάτων -οι πληροφορίες (για το συγκεκριμένο ...σήριαλ), που υπάρχουν αυτή τη στιγμή   που γράφεται αυτή η ανάρτηση, είναι ότι θα προχωρήσει με παραίτηση του Παπανδρέου από τη πρωθυπουργία- το λαϊκό κίνημα πρέπει  άμεσα να κλιμακώσει την αντιπαράθεση του σε αυτά τα σχέδια με στόχο την ανατροπή της όλης αστικής αντιλαϊκής πολιτικής.
Η ψήφιση της Δανειακής Σύμβασης από μια Βουλή που δεν έχει καμία σχέση με τους νέους  πολιτικούς συσχετισμούς  που διαμορφώνονται  στο λαό μας , η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού του 2012, σε συνδυασμό με την εφαρμογή των άγριων μέτρων που έχουν ψηφιστεί μέχρι τώρα,  θα οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις το λαό  και τη χώρα.
Είναι η  ώρα όχι της "καθήλωσης"  μπροστά στις πιρουέτες των αστικών επιτελείων, αλλά η ώρα των δρόμων , των παλλαϊκών συλλαλητηρίων , για την ανατροπή της χούντας κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ και του μαύρου μετώπου  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ