Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: Εργοδοτική τρομοκρατία με τις πλάτες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού!


Διαβάστε πρώτα μια ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.


Ενώ λοιπόν συμβαίνουν αυτά, πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου  έχει μια λίστα στα χέρια της με ονόματα εργαζομένων που συμμετείχαν και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Σε πρόσφατη  γενική συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε παράσταση στο διοικητή του Νοσοκομείου Κ. Μπάνη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχει αυτή η λίστα!!!
Ο ίδιος μάλιστα «άδειασε» και «έδωσε»  την ηγεσία του τοπικού σωματείου και την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, λέγοντας ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί τους του ανέφεραν ότι δεν καλύπτουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο!!!
Μάλιστα δεν δεσμεύτηκε ότι δεν θα πάρει μέτρα κατά των εργαζομένων!!!

Από αυτό το ιστολόγιο έχουμε πολλάκις αναφέρει την ανάγκη οι εργαζόμενοι και μέσα στα νοσοκομεία και παντού να απομονώσουν του θύλακες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, που χρόνια τώρα σαμποτάρουν τους αγώνες, "πουλάνε" κανονικά τους εργαζόμενους και στηρίζουν στην πράξη  τα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα.
Η κατάσταση μάλιστα το επόμενο διάστημα θα χειροτερέψει, εν όψει και της κυβέρνησης συνεργασίας του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και τον Καρατζαφέρη.
Οι εργαζόμενοι σε κάθε νοσοκομείο , σε κάθε τόπο δουλειάς πρέπει να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την πέμπτη φάλαγγα μέσα στις γραμμές τους
Τελεία και παύλα.