Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

"Αυτή η συνταγή δεν εκτελείται"...Τα Καλάβρυτα ενώθηκαν ενάντια στο επικείμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου και απαιτούν τα αυτονόητα.
Η σημερινή μέρα στα Καλάβρυτα ήταν μια πραγματικά μια ξεχωριστή, αγωνιστική και ενωτική μέρα αφού σύσσωμα οι πολίτες, οι φορείς, η Εκκλησία, ο Δήμος, οι Σύλλογοι, επιχειρηματίες, σχολική κοινότητα, αγρότες, εργαζόμενοι, συνταξιούχου έξω από κομματικές αγκιστρώσεις, διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση της ζωής τους, την αξιοπρέπειά τους, ενώνοντας τις φωνές τους απαιτώντας τα αυτονόητα.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΨΗΦΙΣΜΑ
Σήμερα 23 Οκτωβρίου 2013 οι κάτοικοι του Δήμου Καλαβρύτων αποφασίζουμε ομόφωνα να απαιτήσουμε από τον κ. Υπουργό Υγείας να μην κλείσει η παθολογική κλινική και να μην υποβαθμίσει το Νοσοκομείο μας.
Η συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της περιοχής μας. Η περαιτέρω συρρίκνωση του σε συνδυασμό με το κλείσιμο του Ι.Κ.Α. και της Εφορίας θα οδηγήσει την περιοχή μας σε πλήρη μαρασμό και θα την ερημώσει.
Η Υγεία είναι Δημόσιο Αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την στερήσει.
Είμαστε αποφασισμένοι μέχρι να δικαιωθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα Δημοκρατικά μέσα που θα λύσουν το πρόβλημά μας.
ΖΗΤΟΥΜΕ
Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη
Συνάντηση με το διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ
Να αποσταλεί το παρόν στον Πρωθυπουργό, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στους Αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων (πλην της Χρυσής Αυγής)
ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ