Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απόφαση στήριξης του αγώνα των καθηγητών από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου "Αγ. Σάββας"Αθήνα 15-5-2013
Το σωματείο εργαζομένων του Aγίου Σάββα στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών ενάντια στη διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, τη σφαγή των εργασιακών τους δικαιωμάτων και της μόρφωσης των παιδιών μας.
Η κυβέρνηση της βίας, της λεηλασίας των μισθών και των συντάξεών μας, της διάλυσης των δημόσιων αγαθών και της δημόσιας υγείας, των 1.500.000 ανέργων και των 500.000 απλήρωτων, για μια ακόμη φορά προχωρά στο μόνο μέσο που της έχει απομείνει. Την επιστράτευση όσων αγωνίζονται, την ποινικοποίηση των απεργών, τα ψέματα και τη συκοφαντία.

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία τους! Κάτω η επιστράτευση!
Νίκη στον αγώνα των καθηγητών και όλων των εργαζομένων!
Θέλουμε ζωή και όχι εξαθλίωση.
Το σωματείο μας προτείνει στην ΠΟΕΔΗΝ να προκηρύξει 24ωρη απεργία σε όλα τα νοσοκομεία την Παρασκευή 17/5/2013 με προοπτική κλιμάκωσης, για έμπρακτη στήριξη του αγώνα των καθηγητών και όλων των υγειονομικών.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Αγίου Σάββα αποφασίζει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Μαίου 8:00πμ -11:00πμ ενάντια στην επιστράτευση 85.000 συναδέλφων εκπαιδευτικών και καλεί σε κοινό βηματισμό – συντονισμό των κινητοποιήσεών για να σταματήσουμε τη διάλυση της παιδείας και της υγείας.

                            ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Π.ΑΡΑΠΑΚΟΣ                     Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ