Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Οι φονταμενταλιστές της βαρβαρότητας.



Την  αγριότητα της πολιτικής του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων  (κυβερνήσεις –συγκυβερνήσεις), τη βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού  , ιδιαίτερα τα τελευταία   3 χρόνια.

Ότι όμως αυτή θα θεμελιώνονταν πάνω στα πιο βάρβαρα και θρησκόληπτα δόγματα του καθολικού και προτεσταντικού φονταμελισμού  είναι γεγονός ότι δεν το περιμέναμε..

Κι όμως ο Μεσαίωνας  είναι πλέον εδώ..


και μάλιστα ο πυρήνας της θρησκευτικής ιδεολογίας του  και τα δόγματά του
δεν εξαπολύονται από άμβωνος..
από φανατισμένους θρησκευτικούς ιεροκήρυκες..
αλλά μέσα στο κοινοβούλιο..
από  τους γραβατωμένους  οικονομικούς  ιεροκήρυκες του πιο βάρβαρου, του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού .

Ποιος είναι ο πυρήνας του καθολικού και προτεσταντικού θρησκευτικού φονταμενταλισμού;
Μα η απαίτηση ο πιστός να ετοιμαστεί για το… καθαρτήριο και ότι οι θυσίες, τα δεινά, τα βάσανα στην επίγεια (προσωρινή)  ζωή  είναι το αναγκαίο τίμημα  που ο πιστός οφείλει να καταβάλει για να κερδίσει την αιώνια ζωή, για να κερδίσει μια θέση  «εκ δεξιών  του Πατρός».

Διαβάστε τώρα το παρακάτω απόσπασμα από τον πρόλογο του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών
Γ. Στουρνάρα και κατατεθηκε στη Βουλή. ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Τι λέει δηλαδή  με λίγα λόγια ο Στουρνάρας;
 Ότι οι "θυσίες" που κατέβαλαν και καταβάλουν, άκοντες,  οι Έλληνες … πιστοί (συγγνώμη οι πολίτες ήθελα να γράψω)  , ο πόνος και  τα βάσανα που βιώνει ο ελληνικός λαός είναι το... αναγκαίο τίμημα για να   εισέλθουν στον «ενάρετο κύκλο της ..δημοσιονομικής σταθερότητας» (δηλαδή της αιώνιας …σφαγής)!!!!!

Υπάρχει καλύτερη  απόδειξη για το πόσο  έχει σαπίσει  το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε;

Όταν τα οικονομικά ιδεολογήματα του συστήματος έρχονται  «εις σάρκαν μιαν» με τα πιο βάρβαρα και απάνθρωπα  ιδεολογήματα του καθολικού και προτεσταντικού φονταμενταλισμού, τότε το  αμέσως επόμενο  στάδιο είναι η ...ιερά εξέταση και η καύση στην πυρά κάθε αντίθετης φωνής, κάθε διαμαρτυρίας , κάθε άποψης που αποκλίνει από  το  κυρίαρχο οικονομικό δόγμα!

Ή μήπως ήδη έχουμε μπει και σ’ αυτό το στάδιο;

Γρηγορείτε…κι αγωνίζεστε μ' όλες σας τις δυνάμεις..

για να τους ανατρέψουμε..

αυτούς και το άθλιο κι εκμεταλλευτικό σύστημά τους ..

γιατί διαφορετικά ..

μαύρες μέρες μας περιμένουν 

Κατάμαυρες!!!!