Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Νοσοκομείο Φιλιατών: Κτίριο και εξοπλισμός χωρίς προσωπικό


  • Στο Νοσοκομείο Φιλιατών κατασκευάστηκε  εξαώροφη νέα επέκταση του Νοσοκομείου συνολικής επιφάνειας 7000 τ.μ. περίπου,
  • Στην Ηγουμενίτσα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) που λειτουργικά υπάγεται στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Φιλιατών Θεσπρωτίας.
  • Η ΔΕΠΑΝΟΜ προκήρυξε τον ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό της επέκτασης του Νοσοκομείου Φιλιατών με συνολικό προϋπολογισμό 3.536.245,00 ΕΥΡΩ. Ο διαγωνισμός, θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου και το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013».   
  • Στον πρόσφατα εγκεκριμένο οργανισμό του Νοσοκομείου , δεν περιλαμβάνονται όμως ούτε καν  οι απαραίτητες προβλέψεις (νέα τμήματα και εργαστήρια, πρόσθετες κλίνες και ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό) για την εξαώροφη νέα επέκταση του Νοσοκομείου , ούτε για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Ηγουμενίτσα!

Και το ερώτημα :πώς θα λειτουργήσουν όλα αυτά χωρίς προσωπικό;

Κάποιοι , όπως η διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών, θεωρούν ότι πρέπει να επικαιροποιηθεί ο... πρόσφατα επικαιροποιημένος  Οργανισμός του Νοσοκομείου.

Άντε και επικαιροποιείται… και αυξάνονται οι οργανικές θέσεις.  
Με μηδέν προσλήψεις προσωπικού, λόγω Μνημονιακών πολιτικών, απλά αυτές οι θέσεις  θα παραμείνουν στα χαρτιά.
Οπότε;

Η απάντηση είναι ότι αν δεν το κρατήσουν κλειστό,  θα προσπαθήσουν είτε να το ψευτολειτουργήσουν  με το υπάρχον προσωπικό είτε με μετακινήσεις λόγω …συγχωνεύσεων!!!

Για την ενημέρωσή σας…



 ΥΓ: Δεν αντέχω. θα ρίξω πάλι τη...χολή μου:

Βρε σεις, ποικιλόχρωμα καρντάσια , εσείς εδώ στην Πρέβεζα..
που  χρόνια τώρα παραγοντίζετε ..
πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες..
 είπατε τίποτα;