Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ


Η Πανεργατική Απεργία της 7/2 και η απεργιακή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα και τους διαδρόμους του Εργατικού Κέντρου, δείχνει ότι μια κρίσιμη μάζα εργαζομένων απορρίπτουν τα εκβιαστικά διλήμματα του Παπαδήμου και της Τρόικα και είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με την αδιέξοδη πολιτική των νέων Μνημονίων λιτότητας και περικοπών για χάρη της νέας δανειακής σύμβασης συμπαρασύροντας σε αυτή τη μάχη όλο το λαό.
Η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία (παρά τον εκφυλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ), στο εκβιαστικό δίλημμα χρεοκοπία η πετσόκομμα του βασικού μισθού, των συντάξεων και των συλλογικών συμβάσεων, πρέπει να απαντήσει ότι: ο δρόμος του αγώνα, των απεργιών και των καταλήψεων μπορεί να φρενάρει την επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και να ανατρέψει το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ώρα για κλιμάκωση των απεργιών και των καταλήψεων ώστε να μπλοκάρουμε την αντιδραστική συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης με την Τρόικα.
Η εναλλακτική λύση είναι η πλήρης και χωρίς όρους διαγραφή του χρέους, η έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε., η εθνικοποίηση -χωρίς αποζημίωση- των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο, η απαγόρευση των απολύσεων, η διασφάλιση των μισθών και των συντάξεων ενάντια στις εκβιαστικές πολιτικές πείνας των εργοδοτών.
Καμιά αναμονή, καμιά ανακωχή, κλιμάκωση της απάντησης στον κηρυγμένο πόλεμο ενάντια στα δικαιώματα μας με νέα Γενική Απεργία διαρκείας μέχρι τη νίκη!


ΑΝΤικαπιταλιστική  ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπική επιτροπή Πρέβεζας