Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ :ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Οθωνος και Αμαλίας)

Τετάρτη 29 Φλεβάρη Πανευρωπαϊκή Ημέρα  Εργατικής κινητοποίησης
ΑΘΗΝΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ - 18:00


ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.

Η ληστεία της τρόικας συνεχίζεται με τη δανειακή σύμβαση και η δοτή συγκυβέρνηση των δανειστών τρέχει με απίστευτες ταχύτητες να ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου μνημονίου, της νέας ληστρικής επιδρομής σε βάρος των εργαζομένων και του λαού, μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση της οικονομίας, της κοινωνίας, της μισθωτής εργασίας, των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών κατακτήσεων, του δημόσιου πλούτου στον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου.
Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης «πανηγυρίζει» για την «συμφωνία» που παραδίδει την οικονομική-κοινωνική-πολιτική ζωή της χώρας  στην ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και την μετατρέπει σε ευρωαποικία με είλωτες τους εργαζόμενους και το λαό.
Κάθε ώρα παραμονής τους στη κυβέρνηση είναι επικίνδυνη, ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα και σπέρνουν φτώχεια, ανεργία, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. 
Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ρίξουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου».
Συνεχίζουμε με καταλήψεις σε χώρους δουλειάς, διαδηλώσεις, απεργίες και αγώνες διάρκειας. Ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνίζονται και συντονίζουμε τους αγώνες μας.
Την Τετάρτη 29/02 στα πλαίσια της τρίωρης πανελλαδικής πανεργατικής στάσης εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00, καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 2) στις 1:30 μμ, στις 6μμ καλούμε σε συγκέντρωση την στο Σύνταγμα (Όθωνος & Αμαλίας) 
Ή εμείς ή αυτοί!

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ  ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ  ΣΤΙΣ 18:00
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Οθωνος και Αμαλίας)