Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα για τον λαϊκό ξεσηκωμό….



Ανατροπή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου-τρόικας-ΔΝΤ-ΕΕ-κεφαλαίου

ΟΛΟΙ στην 48ωρη πανεργατική απεργία 10-11 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ  09.30 Εργατικό Κέντρο
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ 11 π.μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κτηνοτροφών και των εργαζομένων της ΔΩΔΩΝΗΣ την επόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 μ.  στον κόμβο του Στρατοπέδου Φιλιππιάδας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.
- ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ! ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ  ΕΥΡΩ – ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
- ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

Εργαζόμενοι- εργαζόμενες πόσο ακόμη θα περιμένουμε να μας καταστρέφουν τις ζωές μας και των μέλλον των παιδιών μας; Πόσο θα τους επιτρέπουμε να παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας που γκρεμίζουν ό,τι δικαιώματα είχαμε και μας κάνουν σκλάβους στην ίδια μας την χώρα;
Η κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού των τραπεζών, η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, της ΝΔ-του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που είναι πλήρως απομονωμένη από τον λαό και τους εργαζόμενους ετοιμάζεται με πραξικοπηματικό τρόπο να ναρκοθετήσει το μέλλον του τόπου και των εργαζόμενων για τα επόμενα 40 χρόνια.
Σκέπτονται οι άθλιοι και κυνικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, αυτή η θλιβερή και άθλια κουστωδία να τελειώνει με ό,τι δικαίωμα είχαμε,  μέσα σε λίγα 24ωρα. Σκέπτονται να ψηφίσουν κυριακάτικα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που την συνοδεύουν.  
Ντροπή-αίσχος και οργή γι αυτή την ηγεσία του τόπου που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Ναι, ήρθε η ώρα να μιλήσει σύσσωμος ο λαός και οι εργαζόμενοι. Ήρθε η ώρα να τους διώξουμε με τις κλοτσιές. Μπορούμε και θα νικήσουμε. Το δείχνουν οι ηρωικοί αγώνες των εργαζομένων στην χαλυβουργία, στο ΑΛΤΕΡ, στην ΔΩΔΩΝΗ.
Όπως  οι εργαζόμενοι και οι κτηνοτρόφοι στην ΔΩΔΩΝΗ πέταξαν έξω από το εργοστάσιο τους εκπροσώπους-ελεγκτές που επιχείρησαν να πιστοποιήσουν τα στοιχεία για να πουληθεί η εταιρία, έτσι πρέπει να πετάξουμε τους τροϊκανούς πολιτικούς στην θάλασσα.         
Ήρθε η ώρα για   μια ανατρεπτική κοινή δράση της Αριστεράς και όλων των αγωνιζόμενων δυνάμεων! Για αυτό καλούμε την βάση και τις ηγεσίες της αριστεράς για ένα άμεσο και μάχιμο συντονισμό στο μαζικό κίνημα για μην περάσει η ολοκληρωτική καταστροφή των κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων μας.  Τους καλούμε σε σταθερή κοινή δράση για ένα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ… Τώρα όλοι μαζί αγωνιστικά  στο δρόμο και τους χώρους εργασίας.   
- ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ!
-ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ PSI KAI TA NEA MNHMONIA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!
- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ!
ΠΡΕΒΕΖΑ 9/2/12
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α