Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Όλα είναι προαποφασισμένα!


Καθαρό θέατρο είναι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες των καθεστωτικών τηλεοπτικών σταθμών, στις καθεστωτικές εφημερίδες και στα καθεστωτικά ειδησεογραφικά sites

Ξαφνικά  λέει, μετά από "μάχη" που έδωσε η συγκυβέρνηση, οι περικοπές  των ειδικών μισθολογίων και βέβαια και του μισθολογίου των γιατρών του ΕΣΥ, παραπέμπονται για  τον  Ιούνιο.
Άλλωστε αυτό το είπε ξεκάθαρα  σήμερα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .

Πληροφορηθήκαμε επίσης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ότι  "η αρχική πρόταση της τρόικας ήταν να περικοπούν τα ειδικά μισθολόγια κατά ποσοστό ανάλογο με αυτό του Ενιαίου Μισθολογίου που εφαρμόζεται στο Δημόσιο, δηλαδή κατά 15% ως 18% κατά μέσο όρο. Στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι νέα πρόταση για χαμηλότερη μείωση, 10% κατά μέσο όρο, από την οποία θα προέκυπτε εξοικονόμηση της τάξεως των 600 εκατ. Ευρώ".

Και όμως, (τι σύμπτωση !!!) ακριβώς μέσα σε αυτά τα ποσοστά ήδη έχουν προβλεφθεί  αντίστοιχες μειώσεις των μισθών των γιατρών του ΕΣΥ   στον προϋπολογισμό, από το Δεκέμβρη του 2011 και δημοσιεύτηκαν μάλιστα  αρχές Γενάρη του 2012!!!!

Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τι γράφαμε  ΕΔΩ και ΕΔΩ και είμαστε σίγουροι ότι  θα συμφωνήσετε απόλυτα μαζί μας, ότι όλα είναι προαποφασισμένα και σικέ.

Όλα τα υπόλοιπα,  περί "σκληρών διαπραγματεύσεων" κλπ, είναι ένα άθλιο θέατρο που παίζεται από το συγκυβερνητικό θίασο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τους τροϊκανούς για να κοιμίζουν το λαό.