Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


10 Φλεβάρη σήμερα και η Πρέβεζα γιόρταζε το πολιούχο της Αγ. Χαράλαμπο.

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα  της Πρέβεζας έκαναν παρέμβαση στη Λιτανεία που ακολούθησε έξω από το Μητροπολιτικό ναό, ευχόμενοι στους πολίτες «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»!

«ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»  «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ» ήταν οι ευχές που κυριαρχούσαν!

Μοιράστηκε ανακοίνωση των συνδικάτων που καλούν όλο το λαό της ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο μεγάλο παλλαϊκό Παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 11 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

Μετά με πορεία κατευθύνθηκαν στα γραφεία του συγκυβερνητικού βουλευτή της ΝΔ  Δημήτρη Τσουμάνη (ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα), με το σύνθημα "κανένας  βουλευτής της Πρέβεζας να μην ψηφίσει το επαίσχυντο μνημόνιο και  τη δανειακή σύμβαση". Όποιος βουλευτής  τα ψηφίσει, είναι υπόλογος και ανεπιθύμητος στην Πρέβεζα.




Αύριο Σάββατο 11 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι της Πρέβεζας  μαζί με του κτηνοτρόφους της Πρέβεζας θα συγκεντρωθούν το πρωί στις 11 στο  χώρο του  παλιού ΚΤΕΛ, καθώς οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου και οι εργαζόμενοι στη Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», με το σύνθημα «Όχι στην ιδιωτικοποίηση της Δωδώνης. Να παραμείνει ο κρατικοσυνεταιριστικός της χαρακτήρας», θα διανείμουν δωρεάν γάλα στους πολίτες όλης της Ηπείρου.

Την Κυριακή 12 Φλεβάρηστις 11 το πρωί, διοργανώνεται  από τα συνδικάτα της πόλης μεγάλο Παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο, έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πρέβεζας , με αίτημα να μην περάσει το νέο Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, να ανατραπεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, να φύγει η τρόικα από τη χώρα.