Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το σπιράλ του θανάτου ή «η Λερναία Ύδρα» του Βενιζέλου






Προσέξετε την αλληλουχία.

Η κατάργηση του κατώτατου μισθού που στέλνει εκατομμύρια εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα στην κόλαση..
η κατάργηση των  κλαδικών συμβάσεων, οι οποίες καλύπτουν περίπου το 85% των μισθωτών, διαμορφώνει   εργασιακές σχέσεις επιπέδων … στρατοπέδων συγκέντρωσης..
τα εκατομμύρια των ανέργων  λόγω του βαθέματος της ύφεσης από τα μέτρα τους..

 οδηγούν :

Α) με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και σε στάση πληρωμών των συντάξεων, καθώς θα ελαττωθούν τα έσοδά τους από τις εισφορές  και τελικά σε ένα νέο γύρο σφαγιαστικών ανατροπών  στο ασφαλιστικό! 

Β) Σε  απώλειες φορολογικών εσόδων και σε νέα «τρύπα» του προϋπολογισμού!

Έπρεπε λοιπόν να βρουν από πού "θα τα πάρουν"  για να μπαλώσουν τη "νέα τρύπα" του προϋπολογισμού ή πώς θα «κόψουν» το  κεφάλι, της Βενιζέλειας «Λερναίας Ύδρας»

ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ!!!

«Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, υπό τον υπουργό αναπληρωτή Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη και με τη συμμετοχή των γενικών γραμματέων των βασικών υπουργείων και των μελών του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η περικοπή δαπανών 1,1 δισ. ευρώ στην υγεία, καθώς και 400 εκατ. ευρώ στον τομέα της άμυνας, αλλά και η περικοπή επιχορηγήσεων στους ΟΤΑ για να εξοικονομηθούν περίπου 440 εκατ. ευρώ.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ..
ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ..
ΤΕΡΜΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ..

ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ..

Αυτό που ακούγεται στο βάθος δεν είναι η «Ωδή στη χαρά» του Μπετόβεν, αλλά η εξόδιος ακολουθία ενός ολόκληρου λαού και μιας χώρας.


                       Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ