Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!!


Σε προτεκτοράτο έχουν μετατρέψει την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον σοβαρός άνθρωπος που να το αμφισβητεί, μετά από τον ορυμαγδό  απειλών, εκβιασμών , οδηγιών, παρεμβάσεων στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας από τους... εταίρους μας ευρωπαίους (αυτούς που θέλει να πείσει  να αλλάξουν ρότα … ο  Α. Τσίπρας!!!)


Φτάσαμε μέχρι το σημείο η Αυστριακή Υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, λίγο πριν τη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες να εκφράζει , μετά τις εκλογές της 6ης Μάη  στην Ελλάδα , την έκπληξή της γιατί δεν παραμένει στην εξουσία η τωρινή κυβέρνηση (δηλαδή του Παπαδήμου)!!!!

Είδατε «δημοκρατία» και «πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»  η  … ΕΕ!!!
Σαν να λέγει : και τι με νοιάζει τι ψηφίσατε εσείς.
Εμείς θέλουμε τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο!!.
Τελεία και παύλα!


Δεν έχετε παρά να διαπιστώσετε το ύφος της από το ρεπορτάζ από το site της Ναυτεμπορικής

"Την έκπληξή της για την πιθανολογούμενη συγκρότηση κυβέρνησης προσωπικοτήτων στην Ελλάδα εξέφρασε σήμερα η αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, λίγο πριν τη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
 «Εκείνο που με εκπλήσσει ιδιαίτερα είναι το ότι δεν θα παραμείνει στην εξουσία η τωρινή κυβέρνηση, αλλά θα έλθουν και πάλι νέα πρόσωπα, μια νέα κυβέρνηση τεχνοκρατών και θα πρέπει και πάλι να ξεκινήσουμε από τον Αδάμ και την Εύα και να εξηγούμε πώς πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χθες, εξάλλου, η αυστριακή υπουργός Οικονομικών είχε διαμηνύσει στην Αθήνα, πως εάν δεν τηρήσει τους συμφωνηθέντες όρους, θα διακοπεί η παροχή βοήθειας.
Όπως είπε η κ. Φέκτερ, μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ  είναι δυνατή μόνο εφόσον η χώρα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και γι' αυτό, πρόσθεσε, οι Έλληνες θα πρέπει να αναλογιστούν τις συνέπειες. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό σημαίνει ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει προσπάθειες για μια νέα ένταξή της στην ΕΕ και πως θα διεξάγονταν και πάλι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για να διαπιστωθεί αν μπορεί η χώρα να αποτελέσει εκ νέου μέλος της ΕΕ."




..και ο Μέττερνιχ αν δεν κάνουμε λάθος από εκείνα τα μέρη δεν ήταν;

Τελεία και παύλα λοιπόν.
Πάμε σε εκλογές .

Ο Ελληνικός λαός πρέπει τουτη τη φορά  να τελειώνει μια  και καλή  με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, τα ευρώ και την ΕΕ τους !

Αλλά αυτή τη φορά με  μια πραγματικά  επαναστατική ψήφο.