Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κινητοποίηση την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου με συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας διοργανώνουν σωματεία εργαζομένων νοσοκομείων της περιφέρειας.Συμμετέχουν ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕΑπό αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ:


1. Συμμετοχή στην κινητοποίηση  που έχουν εξαγγείλει τα Σωματεία της Περιφέρειας για 29-11-2013, με 4ωρη στάση εργασίας (11π.μ.- 3μ.μ.) στην Αττική,  και συγκέντρωση στις 12 μεσημέρι  στο υπουργείο Υγείας, μαζί με την ΟΕΝΓΕ.
2.  Κάλυψη με 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, για τα Σωματεία πού βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και έχουν σχετικές αποφάσεις των Δ.Σ. τους.
3. Μαζική παρουσία συνέδρων της ΠΟΕΔΗΝ που συμμετέχουν στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στην κινητοποίηση της Παρασκευής στο υπουργείο στις 12 μ.
4. Κοινή συνεδρίαση και κοινή συνέντευξη τύπου, ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ - Ομοσπονδίας ΕΟΠΥΥ για να παρθούν αποφάσεις για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
5.  Πανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ από την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου του 25ευρου. Η Ομοσπονδία να δώσει κατεύθυνση στα Σωματεία, ώστε να οργανώσουν καταλήψεις ταμείων των Νοσοκομείων για να αποτρέψουν την πληρωμή του νέου χαρατσιού που επιβάλλει η Κυβέρνηση.

Πηγή:  ygeionomikoi.gr