Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καρύστου. Κάποιοι πάλι τάζουν.. – κάποιοι κάνουν την πάπια…!!!


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα www.e-erkyna.gr


Η  υπόθεση του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Καρύστου

είναι ένα μικρό δείγμα των αποτελεσμάτων της πολιτικής της πασοκονεοδημοκρατικής (καρατζαφύρερ) κυβέρνησης, αλλά και των «εκτελεστών» της πολιτικής αυτής, της Διοίκησης των διασυνδεομένων Νοσοκομείων.

Η οποία (Διοίκηση) από την πρώτη ημέρα της εγκατάσταση της, έδειξε την αλαζονεία της και την αποφασιστικότητα της να είναι το «καλύτερο παιδί του Λομβέρδου – Πολύζου», ικανοποιώντας με κάθε τρόπο, τους στόχους της φασιστικής κυβέρνησης…!!!!!!

 Εντύπωση στην όλη υπόθεση, προκαλεί η «σιγή» του «υπερδιοικητή» κ. Σεπετή, ο οποίος, κοινώς κάνει την πάπια όσον αφορά τις μετακινήσεις του προσωπικου.

Σίγουρα, τυπικά και νομοθετικά, δεν αποφάσισε μόνος του ο κ. Πετσής…. Από την ισχύουσα νομοθεσία ή το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ή ο κ. Σεπετής ! ! !

Γιατί  «προσανατολίζονται» τα πυρά μόνο στον κ. Πετσή και όχι στον «Υπερδιοικητή»  κ.  Σεπετή ή και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Βέβαια για όλα αυτά η πολιτική Λοβέρδου έχει την αποκλειστική ευθύνη, χωρίς να αθωώνονται και τα «διορισμένα παιδιά του» για να υλοποιούν, (άξιος ο μισθός τους !), την φασιστική πολιτική που καταδικάζει την δημόσια υγεία, άρα και την υγεία των κατοίκων όχι μόνον της Καρύστου αλλά και  ολόκληρης της Εύβοιας…!!

Γιατί λοιπόν δεν βγαίνει στις εφημερίδες, στον λαό της Εύβοιας, στου εργαζόμενους, ο κ. Σεπετής και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο (κ.κ. Πετσής , Γουρνής) και οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων, που όλοι μαζί ψήφισαν όχι μόνο κουτσουρεμένο προϋπολογισμό !!!!! αλλά αποφάσισαν και προγραμμάτισαν (με αφορμή το προϋπολογισμό ),  να υλοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την πολιτική της μαύρης κυβέρνησης !!!!

Από αυτές και άλλες αποφάσεις της Διοίκησης  θα  αποκαλυφθεί το μέλλον της υγείας των κατοίκων της Εύβοιας και όχι μόνον.

 Εμπρός λοιπόν κύριοι, πρόσωπο με πρόσωπο, να  παραδεχθείτε ότι  είσθε όχι μόνο «παιδιά του Λοβέρδου»,αλλά οι καλύτεροι  υπάλληλοι της κυβέρνησης Παπαδήμου…!!!!!

Και σε άλλα με υγεία λοιπόν……….!

Αναμένουμε τις εξελίξεις……… με τα ταξίματα του Λοβέρδου..

Και που είσθε παιδιά,  «μην βαράτε τον κ. Πετσή» δεν αποφασίζει μόνος του, μαζί με άλλους υλοποιούν την πολιτική της μαύρης κυβέρνησης !!!