Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πάλι μπαλώματα με επικουρικούς γιατρούς.



Δημοσιεύτηκε  σήμερα η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη επικουρικών γιατρών ( με συμβάσεις ενός έτους)  για την προσωρινή  κάλυψη  ενός   πολύ μικρού  μέρους  των αναγκών  των νοσοκομείων.  ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Πίνακας με τις θέσεις για τα νοσοκομεία  Ηπείρου –Λευκάδας
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΕΙΣ
ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ
1
ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
1
ΓΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ
1
ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ
1
ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ
1
ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
1
ΓΝ-ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
1
ΓΝ-ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
1
ΓΝΙ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ
1
ΠΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
1
ΠΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ
1


Όπως φαίνεται για το Νοσοκομείο  Πρέβεζας δόθηκαν δυο θέσεις επικουρικών γιατρών.

Η μια είναι παθολογίας και ο νέος επικουρικός γιατρός θα αντικαταστήσει τον αποχωρούντα τον Αύγουστο (λόγω λήξης της σύμβασης)  υπάρχοντα επικουρικό παθολόγο. Να επισημάνουμε ότι η πρόσληψη του  κρίνεται  άκρως απαραίτητη για να μη διαλυθεί κυριολεκτικά η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου  Πρέβεζας, καθώς ήδη παραιτήθηκε μια επιμελήτρια, ο διευθυντής της κλινικής είναι  σε προσυνταξιοδοτική φάση και πιθανά υπό παραίτηση το επόμενο διάστημα, ο επικουρικός παθολόγος όπως αναφέραμε αποχωρεί τον Αύγουστο και μια ακόμη επιμελήτρια βρίσκεται σε άδεια μητρότητας και πρακτικά θα ήταν η μοναδική ειδικευμένη  γιατρός της παθολογικής  κλινικής το καλοκαίρι!!!!

Η άλλη θέση είναι καρδιολογίας  και κρίνεται απαραίτητη  για την πλήρη εφημεριακή κάλυψη της Καρδιολογικής Κλινικής και της Μονάδας Στεφανιαίας Νόσου.

Όμως  τεράστια εξακολουθούν να παραμένουν τα προβλήματα στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου καθώς έχει μείνει ένας ορθοπεδικός γιατρός (!!!) , το νοσοκομείο 20 μέρες το μήνα μένει χωρίς εφημεριακή κάλυψη ορθοπεδικού γιατρού (!!!)  , ενώ σε περίπτωση άδειας και του μοναδικού ορθοπεδικού, τα νοσοκομείο δεν παρέχει ορθοπεδική κάλυψη  ούτε το πρωί.
Δεν υπάρχει ουρολόγος γιατρός στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα όλα τα ουρολογικά περιστατικά να παραπέμπονται  –διακομίζοντα σε άλλα νοσοκομεία της Ηπείρου.
Υπάρχει μόνο ένας νεφρολόγος  για την Μονάδα Αιμοκάθαρσης.
Αντίστοιχο πρόβλημα στο Μικροβιολογικό-Βιοχημικό Τμήμα
Ενώ μετά την παραίτηση του Διευθυντή του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος δεν θα μπορεί να καλύπτεται εφημεριακά  όλος ο μήνας από τους εναπομένοντες ακτινοδιαγνώστες γιατρούς.

Η υποβολή των αιτήσεων από  5 /6/ 2014 έως  19 /6/ 2014