Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα


 
Το Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπως κατά καιρούς  έχουμε γράψει, αποτελεί ένα από τα περιφερειακά , «μικρά»  νομαρχιακά  νοσοκομεία που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τις ασκούμενες πολιτικές( κυβερνήσεων ΕΕ-ΔΝΤ)   τα τελευταία   4 χρόνια.

Είναι δε τόσο μεγάλο το πλήγμα που έχει δεχτεί,  ώστε και αυτός ακόμη ο διοικητής της οικείας υγειονομικής περιφέρειας  να αναγκαστεί σε δήλωση του πέρυσι να παραδεχτεί  ότι "το Νοσοκομείο είναι στην εντατική".

Τα οξύτατα  προβλήματα του Νοσοκομείου εντοπίζονται κυρίως στο  ζήτημα της στελέχωσης του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά όχι  μόνο.

Πριν από λίγες μέρες ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες  για την απαξίωση του Νοσοκομείου, έδωσε συνέντευξη τύπου , όπου λίγο ως πολύ κατονόμασε ως αιτίες των προβλημάτων στο χώρο της Υγείας και του  Νοσοκομείου της Πρέβεζας… το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, την Επιτροπή Αγώνα Υγείας Πρέβεζας ( που «κινδυνολογούν» και «δυσφημούν» το νοσοκομείο ) και όλες τις προηγούμενες διοικήσεις( που δεν  έκαναν προγραμματισμό) …


Για τη συνέντευξη του Διοικητή του Νοσοκομείου ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αποστομωτική ήταν η  απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας ΚΛΙΚ ΕΔΩ