Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καθημερινά μετράμε απώλειες. Να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε αυτή την καταστροφή.


Το σύστημα με τον τρόπο του καθημερινά  δολοφονεί.
Τα πολιτικά σκύβαλα τύπου Βενιζέλου –Σαμαρά κλπ  εμπαίζουν  προεκλογικά το Ελληνικό λαό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιβιώσουν πολιτικά και να αποφύγουν τη μήνι και την τιμωρία του Ελληνικού λαού.
Και μείς  καθημερινά μετράμε απώλειες...
Αιμορραγούμε…Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας,  εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, που έμεινε αδιόριστος επί διετία δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό και αυτοκόνησε. Ο Νίκος ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ  υπό αναμονή τοποθέτησης.    Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου. Παραμένουν σε αναμονή διορισμού επί διετία. Οι ανάγκες όμως δεν αναμένουν, πρέπει και να φάνε και να ζήσουν. Ο Νίκος δεν άντεξε άλλο…..   
Το κρίμα στο λαιμό του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί το κακό αυτό! Πού θα πάει; Φαίνεται πλέον καθαρά ότι θα επιβιώσουν ή αυτοί ή εμείς.

Επιπλέον να δούμε ποιοί από τους καθεστωτικούς θα βγουν τώρα να ειρωνευθούν τον θάνατος των συνανθρώπων μας. Στην πρώτη περίπτωση, του  Χριστούλα βγήκαν οι πασόκοι να δείξουν ασέβεια, στην περίπτωση του Μετοικίδη οι ΝΔίτες. Η θλίψη γίνεται οργή,  και η οργή ποτάμι που θα τους πνίξει.


Να σταματήσουμε ρε παιδιά αυτή την αιμορραγία.
Με κάθε τρόπο…
Δεν αντέχεται…