Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Να μην αφήσουμε την "πανούκλα" να εξαπλωθεί!


Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο Αυτόνομη Νοσηλευτική Συσπείρωση

Ζάκυνθος: Εργαζόμενος απειλούσε να πέσει από την ταράτσα του νοσοκομείου λόγω…κρίσης

Σκηνές που ποτέ δεν περίμεναν να ζήσουν, βίωσαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χθες το μεσημέρι, όταν ένας συνάδελφός τους ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου απειλώντας να βάλει τέλος στην ζωή του! 
Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε μια τέτοια κίνηση ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα της οικογένειάς του.
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, εδώ και πολύ καιρό μιλούσε στους συναδέλφους για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, αφού και ο μισθός του είναι μειωμένος αλλά και οφειλόμενα για αργίες και νυχτερινά ακόμη δεν έχουν καταβληθεί!
Ευτυχώς το επεισόδιο έλαβε γρήγορα τέλος, αφού ο Διοικητής του Νοσοκομείου μαζί με άλλα διευθυντικά στελέχη αλλά και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων παρενέβησαν και έπεισαν τον συνάδελφό τους να μην θέσει σε κίνδυνο την ζωή του. 
Όπως έγινε γνωστό δεν χρειάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία ή η Πυροσβεστική.


  • Να μην τους αφήσουμε να μας καταβάλουν
  • Να τους αφανίσουμε πριν μας  αφανίσουν
  • Αγώνας διαρκείας για να συντριβεί το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης, αλλά και να εξαφανιστούν πολιτικά τα εξαπτέρυγά τους που έχουν κάνει την εμφάνισή τους  εν όψει πιθανών εκλογών, καθώς και όσοι ψάχνουν τώρα τη κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστούν...
  • Αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράσταση παντού.
  • ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ