Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Πρέβεζας: Να συνεχίσουμε ενωτικά και ανατρεπτικά


ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ





ΒΙΝΤΕΟ ΑΠO ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡIΑΣ  (By Velioslam)

Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων Πρέβεζας» χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της πόλης μας στη κατάληψη της εφορίας που πραγματοποιήθηκε στις 30/9 ενάντια στα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές. 
Η αποφασιστική συμμετοχή των εργαζομένων ήταν αποτέλεσμα των επιτυχημένων συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στα σωματεία της περιφέρειας, του νοσοκομείου, των καθηγητών, των γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων με  τη συμμετοχή των συνδικάτων του ΙΓΜΕ και της Ένωσης  Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Ο τρόπος με τον οποίο οι εργαζόμενοι αποφάσισαν και συντονίστηκαν μεταξύ τους, κόντρα και ενάντια στις συμβιβασμένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δείχνει το δρόμο στον οποίο πρέπει να βαδίσουμε για να ανατρέψουμε τη πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ που διαλύει τις ζωές μας. Το δρόμο του ανεξάρτητου ταξικού συντονισμού κάνοντας βήματα για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.
Χαιρετίζουμε τη Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών Πρέβεζας που συνέβαλε σε αυτή τη κατεύθυνση με όλες της τις δυνάμεις. 
Καλούμε τους συναδέλφους του ΠΑΜΕ να μην συνεχίσουν  στο δρόμο του απομονωτισμού. Οι στιγμές είναι κρίσιμες.  
Ως  «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων Πρέβεζας Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα»  καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία όλα τα λαϊκά στρώματα να συμβάλλουν σε ένα παλλαϊκό-πανεργατικό ξεσηκωμό για να φύγει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όλο το μαύρο μέτωπο που τη στηρίζει αλλά και κάθε επίδοξος νέος διαχειριστής. 
Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να οικοδομήσουν  ένα νέο εργατικό κίνημα που να πιστέψει στη δύναμή του και θα απαιτήσει καμιά απόλυση, αύξηση των μισθών και των συντάξεων, μόνιμη λιγότερη και σταθερή εργασία για όλους, δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία, μέσω της διαγραφής του χρέους, της εξόδου από το ευρώ ,την ΟΝΕ και την Ε.Ε,  με το πέρασμα στο δημόσιο των τραπεζών των μεγάλων στρατηγικών επιχειρήσεων και υποδομών καθώς και των επιχειρήσεων που κλείνουν, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό-κοινωνικό έλεγχο παντού, με  κατάργηση των φόρων για τους ανέργους και αναλογική φορολόγηση των κερδών και του συσσωρεμένου πλούτου.

Είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου μπορούμε και χωρίς αυτούς που είναι πάνω από τα κεφάλια μας.

Καλούμε σε μια μεγάλη συνάντηση στους δρόμους του αγώνα των απεργών εργαζόμενων, και των «εξεγερμένων» πολιτών των πλατειών, των κινημάτων «ανυπακοής» δεν πληρώνω, των ανθρώπων που υπερασπίζονται τα σχολεία και τα νοσοκομεία τους, των φοιτητικών και μαθητικών καταλήψεων, όσους δουλεύουν ήλιο με ήλιο, τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζομένους στην περιοχή μας , τους μερικά αποσχολούμενους και τους άνεργους σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 5 και 19 Οκτώβρη.

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ  ΤΩΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
εργαζομένων Πρέβεζας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα