Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εποχή παγετώνων

 Εποχή παγετώνων..
 Έρχεται...

Με κλικ στις εικόνες αυριανών πρωτοσέλιδων.Τονίζουμε με κόκκινη επισήμανση κάποια ιδιαίτερα σημεία...



Τώρα τι κάνουμε ;
Εξέγερση;

Γι να  δούμε τι λέει η Αλέκα

«Κοιτάξτε να δείτε, να πέσει η κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα και ένας από τους λόγους που θέλουμε να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο είναι γιατί θέλουμε, ναι, να πέσει η κυβέρνηση. Δεν το κρύβουμε. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι την ίδια ώρα η κυρίαρχη τάξη στη χώρα μας, τα είπα στον κύριο Παπανδρέου προχτές, έχει εναλλακτικές λύσεις. Δεν έχει φτάσει το κίνημα αυτή τη στιγμή να έχει τη δική του αυτοτελή λύση, χωρίς κανένα ίχνος συνδέσμων με το σημερινό σύστημα, τα κόμματά του και τις παραφυάδες. Αλλά, βεβαίως, δεν μπορείς να περιμένεις μια και έξω να γίνει αυτό. Κάποια διάδοχη κυβέρνηση θα γίνει, πιο αδύναμη πρέπει να είναι, οι ρωγμές που υπάρχουν πρέπει να διευρυνθούν. Είναι μερικοί που πιστεύουν ότι αν κάνεις ένα ντου εντάξει, τελείωσε, και μάλιστα αν ο κόσμος φοβηθεί, φωτιές, συγκρούσεις, απεργίες κ.λπ., θα πέσει στα μαλακά με μια κυβέρνηση που θα κάνει "αγωνιστική" διαχείριση στο σύστημα.
Εμείς δεν παρασυρόμαστε από τέτοια. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ταξική πάλη. Είναι σκληρή, με όλες τις μορφές πάλης, χωρίς καμία εξαίρεση, αλλά αυτά τα αποφασίζει ο λαός που ξέρει τι θέλει και επιλέγει τι θέλει. Και όχι με τρικ και με ενσταντανέ και με χάπενινγκ να αντιμετωπιστεί το ζήτημα».

Και δεν  τό λεγες δυο βδομάδες πριν βρε Αλέκα;

Να κάνουν  υπομονή κι αυτοί... οι βιαστικοί (  εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, πένητες, νέοι χωρίς όνειρα , γονείς που δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, οικογένειες στις οποίες κάθε μέρα που ξημερώνει είναι και πιο μαύρη από τη προηγούμενη,κλπ κλπ) που  θέλουν  τη ΖΩΗ και τη θέλουν ΤΩΡΑ.

Όταν όμως το κίνημα "θα φτάσει στη στιγμή που θα έχει τη δική του  αυτοτελή λύση",  θα μας το πεις; 
Έτσι ; Να το μάθουμε κι εμείς..

Και ποιος είναι αυτός που κρίνει αν "το κινημα έχει ήδη έχει δική του λύση";
Και ποιος είναι "ο λαός  που  ξέρει τι θέλει και επιλέγει τι θέλει";Ε;

ΟΚ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο ! Μαντεύουμε και τις απαντήσεις..

Και τώρα καταλαβαίνουμε τι ρόλο έπαιξαν  τα "κορδόνια" και οι "αλυσίδες" στο Σύνταγμα.
 
Φύλαγαν τις  ...Θερμοπύλες από τους ανυπόμονους, τους βιαστικούς !!!



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!