Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής στον "Κούκο" Πρέβεζας


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ
ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΥΚΟ»

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 μέλη της Επιτροπής μας συναντήθηκαν στα Γιάννενα , στην έδρα της Περιφέρειας, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και έγινε συζήτηση-ενημέρωση για το οριστικό κλείσιμο της παράνομης χωματερής στον «ΚΟΥΚΟ».
        Από τον Περιφερειάρχη υπήρξε και πάλι η διαβεβαίωση ότι από 1ης Νοεμβρίου 2011 παύει οριστικά η λειτουργία της χωματερής, σύμφωνα  με τις δεσμεύσεις που υπήρξαν στις 3 Αυγούστου 2011, ανεξάρτητα από το στάδιο των εργασιών εγκατάστασης και λειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης στη ΒΙΠΕ. 

Μετά τιμής
Η Επιτροπή Αγώνα



 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ
ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΥΚΟ»

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        Κάνουμε γνωστό σε όλους τους δημότες του Δήμου μας ότι την 1η Νοεμβρίου 2011 η παράνομη χωματερή στον «ΚΟΥΚΟ» μετά από 40 χρόνια, κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.
        Αυτό σημαίνει για όλους μας, ότι θα απαγορεύεται αυστηρά η ρήψη σκουπιδιών, μπαζών ή άλλων ογκωδών αντικειμένων στην περιοχή.
        Παρακαλούμε όλους τους συνδημότες μας, να τηρήσουν την παραπάνω απαγόρευση, για το καλό όλων μας, διότι η περιοχή είναι πολύ υποβαθμισμένη, μολυσμένη σε μεγάλο βαθμό και δεν αντέχει άλλη επιβάρυνση.
        Από την 1η Νοεμβρίου θα υπάρχουν στην περιοχή πινακίδες όπου θα αναφέρεται το κλείσιμο της χωματερής και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής μαζί με τους κατοίκους θα ελέγχουν την περιοχή με περιπολίες.

Μετά τιμής
Η Επιτροπή Αγώνα